Overige

Zelfidentificatie maakt van de vrouw een karikatuur

Er ligt een wetsvoorstel dat ervoor gaat zorgen dat het heel eenvoudig is om voor de wet van geslacht te veranderen. Een deskundigenverklaring is straks niet meer nodig. Twee keer kun je zonder problemen je geslacht veranderen, de derde keer moet het dan toch via de rechtbank. Ook personen onder de zestien kunnen, zij het via de rechtbank, officieel hun geslacht veranderen. Vanuit het buitenland zijn er al allerlei uitwassen bekend, mannelijke sporters die bij de mannen nooit winnen, maar als vrouw ineens alle prijzen in de wacht slepen, we hebben dit gezien bij onder andere het vrouwenzwemmen en de vrouwenwielersport. Mannelijke gevangenen die zich vrouw verklaren en dan naar een vrouwengevangenis worden overgebracht om daar andere vrouwen aan te randen.

Wat mij betreft maakt deze zelfidentificatie de vrouw en de echte transgender belachelijk. En nee, ik ben geen transfoob. Transgenders bestaan, dat zijn moeilijke processen van transitie, waarbij de persoon, laten we het nu even hebben over mannen die vrouw willen worden, leven als vrouw, zich kleden als vrouw en uiteindelijk de operaties ondergaan die ze zoveel mogelijk vrouw maakt. Lichamelijk 100% vrouw worden is onmogelijk, hoe pijnlijk ook. Iedere cel in je lichaam vertelt dat je geen vrouw bent. Borsten zijn te creëren, net als een vulva/vagina, maar een werkende baarmoeder en eierstokken niet. En als aan de hand van je skelet je sekse bepaald moet worden, verraadt je bekken sowieso je geslacht. Een transgender kan, en wil, er zoveel mogelijk uitzien als een vrouw en het hoogste wat diegene kan bereiken is dat de buitenwereld hem of haar ook ziet als een vrouw.

Tegenwoordig is er iets anders aan de hand. Ik zie filmpjes en foto’s van mannen die zich identificeren als vrouw, maar wel gewoon een driedagenbaardje laten staan, gewoon borsthaar hebben en hun piemel een ‘girldick’ noemen. Ik zie mannen die borsten hebben, maar ook een piemel en die daar trots op zijn. Zij maken geen keuze om zoveel mogelijk vrouw te worden, zij combineren de geslachten. De media gaan erin mee en zeggen dan dat sommige vrouwen een piemel hebben, dat er mannen zijn die menstrueren en dergelijke. En we moeten dat allemaal gewoon vinden en accepteren. Vrouwen die man willen zijn maar wel hun baarmoeder behouden en kinderen krijgen. ‘Mannen’ die borstvoeding geven. Foto’s van zwangere ‘mannen’, het is om te kotsen. Ik denk dan aan die kinderen die straks foto’s zien van hun ‘vader’ met een dikke buik waar zij in gezeten hebben, hoe moet je je voelen?

Lees verder bij de bevriende website: https://marjoleinschrijftover.nl/zelfidentificatie-maakt-van-de-vrouw-een-karikatuur/

Hoe meer jij deelt, hoe meer mensen we bereiken!

Hoe kun je ons volgen?

Onze FB back-up pagina (voor zolang het duurt)

https://www.facebook.com/wijzijnhetSpuugzat

Op onze eigen vrije Vriendenplek

https://vriendenplek.nl/HetAndereNieuws

Van Jail naar Freedom? En ALTIJD GRATIS! Klik & Klaar! –>  Vriendenplek.nl 

En op Signal:

https://signal.group/#CjQKIMnl

X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

Signal Kanaal 2: https://signal.group/#CjQKIN8Hi3DUBfV7RSX3WQLvthuGQRrt5PQuZp3jtVUo_LFJEhCohjtqAahO2qYhJlLHWtIT 

Telegram: https://t.me/+8W_XSyRrxhw2MTI0

En natuurlijk op www.hetanderenieuws.nl

Wil je als organisatie, website of als vrije journalist ook deel uitmaken van het tegengeluid? Sluit je aan bij de Vereniging voor Vrije Journalisten. Meer dan 80 vrije media gingen je al voor. Meld je aan! https://vvj.nu/

Het Andere Nieuws wordt mede mogelijk gemaakt door:

(Visited 418 times, 1 visits today)