Blckbx

Zijn wij echt zo dom, of is dit een plan? vraagt filmmaker Marijn Poels in docu Headwind”21…

Documentairemaker Marijn Poels kwam onlangs met alweer zijn 4de film over climatchange. Na “The Uncertainty Has Settled “, volgen “Paradogma”, “Het goede doel heiligt de middelen” en nu dus “Headwind”21”.

Headwind”21 is de titel van zijn nieuwe geesteskind…een film waarin Marijn Poels de confrontatie niet uit de weg gaat. Samen met voormalig bankier Alexander Pohl gaat op zoek naar antwoorden in oa. Zweden.

Alexander Pohl

“Hoe zullen de windparken het “climate change probleem oplossen, als ze niet bijhouden hoeveel C02 ze besparen?” Zo maar een vraag uit de docu die relevanter is dan ooit nu ook in Nederland ons stroomnet afstevend op een “elektra-infarct”, een term die door topfunctionarissen van liander al vorig jaar werd gebezigd maar nu al pijnlijk duidelijk wordt in steden als Utrecht en Amsterdam waar grote bedrijven geen nieuwe filialen kunnen openen vanwege een te kort aan stroom.

“Het gaat dus is goed mis en natuurlijk, volgens de overheid komt dat vooral door ons, wij, de burgers”, opent programmamaker Flavio Pasquino de uitzending. Maar documentairemaker Marijn Poels denkt daar iets anders over en zijn nieuwste docu Headwind”21 is een mooie aanleiding om hem aan tafel te hebben en te praten over de problemen die op ons af komen.

Bekijk de film hier: https://hetanderenieuws.nl/marijn-poels-headwind21-nederlands-ondertiteld/

 

(Visited 1.211 times, 1 visits today)
2 thoughts on “Zijn wij echt zo dom, of is dit een plan? vraagt filmmaker Marijn Poels in docu Headwind”21…
  1. Natuurlijk, ze hebben gelijk, jullie met dat copycat media gedoe, verliezen alléén maar tijd, dat is lekker ook weer in het voordeel van de fascisten! Te laf om ze te pakken!

  2. Ga jullie video’s aub in de brievenbus van politici steken ofzo, wij weten zelf wel wie baas is over ons eigen lichaam, dat wist ik twee jaar geleden ook al! De andere kant komt hier nooit kijken, die hebben hun tweede prik & misschien de derde al gehaald? Voor hen maakt het niets meer uit …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *