Overige

5G antenne onderhoud Almere

5G antenne onderhoud Almere.

Bron: vaccinvrij – https://stichtingvaccinvrij.nl/videos/5g-antenne-onderhoud/

Hoe kun je ons volgen?

Onze FB back-up pagina (voor zolang het duurt)

https://www.facebook.com/wijzijnhetSpuugzat

Op onze eigen vrije Vriendenplek

https://vriendenplek.nl/HetAndereNieuws

En op Signal:

https://signal.group/#CjQKIM1nl2X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

En natuurlijk op www.hetanderenieuws.nl

Wil je als organisatie, website of als vrije journalist ook deel uitmaken van het tegengeluid? Sluit je aan bij de Vereniging voor Vrije Journalisten. Meer dan 60 vrije media gingen je al voor. Meld je aan! https://vvj.nu/

(Visited 1.370 times, 1 visits today)
10 thoughts on “5G antenne onderhoud Almere
 1. Zeer opmerkelijk, dat dit mij juist ook zo opgevallen is de laatste tijd dat er zo angstvallig hard aan 5G?? gewerkt wordt?
  Spontane branden als de werking niet optimaal is? Dan wordt vaak gewezen naar radicale groeperingen, die er de fik insteken?
  Opvallende ervan is ook dat dode bomen zo snel mogelijk verwijderd worden?

 2. Ja ja ,huawei daar zouden we niet mee doorgaan toch? En dan natuurlijk de reactie van die joker onder die mast zegt mij weer genoeg. Mooi om te zien dat bijna nergens die masten goed beveiligd worden. In ieder geval dank voor het filmpje, hoop op nog meer van deze goede acties.

 3. Omgooien die rotdingen om mee te beginnen lijkt me wel op z’n plaats als echt bewezen is dat ze gevaarlijk voor mens, plant en dier zijn. Ik heb er dan geen moeite mee om die rotdingen te saboteren.

 4. Helaas kan je bij deze site de video resolutie niet instellen het duurt op een 4G verbinding dan ook de dubbele tijd om de kijken omdat af en toe de buffer geladen moet worden. Tevens vreet het data van het prepaid pakket waarbij je snel op je dagelijks maximum komt.

 5. 5G en Vaccins, elkaar versterkende biowapens.
  Bilderberg en WEF, elkaar versterkende fascisten.

  Kappen daarmee!

 6. : Société Parisienne pour l’Industrie Electrique (SPIE). De roots van SPIE liggen, net als het huidige hoofdkantoor van de Groep, in Parijs. Het bedrijf werd opgericht in 1900 en was met name gespecialiseerd in elektrische installaties van metrostations. In 2004 werd het eerste Nederlandse bedrijf geacquireerd waardoor het dochterbedrijf SPIE Nederland werd geboren.

  https://www.spie-nl.com/over-spie
  https://www.spie.com/en/about-us/governance/board-directors
  https://www.spie.com/en/about-us/governance/executive-committee

 7. Als een razende wordt nu ook in elke stad en dorp glasvezel uitgerild. Internet of things en bodies gaat serieus worden. Huawei staat bekend om zijn verborgen spyware in devices.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *