Alternatief tv

Ab Gietelink: Het Omikrontijdperk, noodscenario of afschaffing van de maatregelen ?

De wereld is in de ban over de komst van Omikron. De Britse premier Boris Johnson heeft na een stabiele periode zonder lockdown de noodtoestand in zijn land uitgeroepen. Minister van Volksgezondheid Hugo de Jonge hoopt de te verwachten Omikron vloedgolf voor te blijven “Er komt een maximale versnelling van de boostercampagne om de Omikronvariant tegen te houden”. Maar is “tegenhouden” geen illusiepolitiek en is het aanvaarden van Omikron geen betere en realistischer optie ?
Zuid-Afrikaans onderzoek, gereflecteerd in de internationale pers geeft een helder beeld. ‘Omikron spreidt sneller, maar is ook fors milder’. Covid 19 zou met Omikron in spreiding, ziekte en mortaliteitsniveau al vergelijkbaar zijn met de jaarlijkse influenza griep.

 

Bron: https://www.alternatief.tv/

(Visited 367 times, 1 visits today)
One thought on “Ab Gietelink: Het Omikrontijdperk, noodscenario of afschaffing van de maatregelen ?
  1. Gietelink gaat nog steeds ervan uit dat de pandemie een speling van de natuur is. Iets dat de natuur ons aangedaan heeft. Dat is natuurlijk niet zo. De pandemie is een kunstmatig opgeroepen pandemie. Het is dan ook zinloos om met logisch redeneren op basis van medische wetenschap een einde van de pandemie in te luiden. Dat is namelijk niet leidinggevend. De schade door de ¨Vaccins¨ is collateral damage. Het invoeren van de QR code is leidinggevend en niet de gezondheidstoestand van de bevolking.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *