Alternatief tv

Ab Gietelink: Hoe wegen we de morele argumentatie achter het QR Paspoort ?

Ab Gietelink beargumenteert waarom de dwang tot massale vaccinatie niet alleen immoreel, maar tevens maatschappelijk ongewenst is.

De media geeft kritische medische wetenschappers niet of nauwelijks het woord. Ze weigert een echt debat te voeren Ze beperkt zich tot pro-vaccin propaganda. Ze praat niet met de burgerrechtenactivisten, ze praat over hen.
Waarom zou ik me niet laten vaccineren? Het antwoord is: Gezien de zeer lage mortaliteit van het coronavirus in mijn leeftijdsklasse en jonger ben ik geen risicogroep. Vaccinatie verzwakt mijn algehele immuunsysteem. In mijn persoonlijke geval blijkt na een officiële bloedtest dat ik antistoffen heb. Ik heb een herstelbewijs dat niet is gemaakt door de GGD en daarmee geen QR code geeft.
Er is fors meer korte termijn vaccinatieschade dan de media aangeeft. Alleen in Nederland zijn volgens het Lareb ruim 147.646 schademeldingen en meer dan 500 doden

Meer van Ab’s meesterwerken vind u hier: https://www.alternatief.tv/

(Visited 1.012 times, 1 visits today)
One thought on “Ab Gietelink: Hoe wegen we de morele argumentatie achter het QR Paspoort ?
  1. Zou deze voor volksgezondheid genomen eenzijdige primitieve regels door de Jonge niet eens door de 2de slaapkamer niet beoordeeld moeten worden, of zijn deze wel vrijgesteld van vaccinatie?
    Geef aub deze 2de kamer nog een kans de ogen te openen?
    Anders zal een tribunaal hierover moeten oordelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *