2 thoughts on “Arno Wellens: Totale Controle
 1. Overal waren ze in nederland in overgrote meerderheid op tegen, afschaffen referendum, eu wettelijke regelgeving, Ukraine , Albanietoetreding, en vele andere zaken, die er door heen gemoffeld zijn!
  Vaak in demissionaire toestand doordrammen van regels?
  Deze dictatuur moet niet morgen ophouden maar gisteren!
  Rutte is door zijn leugenachtig gedrag niet meer geloofwaardig.
  Deze is bezig alles van waardenbetekenis onderuit te halen.
  Je denkt toch niet dat ik mijn gezondheid op t spel zet met een expirimenteel genetisch gemodificeerd medicijn, om hiermee de vrijbrief te krijgen naar een feest of museum te gaan?
  Wij worden door waanzin gedreven, dat onherroepelijk gestopt moet worden.
  Het opdrijven van de inflatie maken alleen de rijke elite rijker!

 2. Eerlijk.. Hier ook een politieagent. En ik kan je zeggen dat het net als in de samenleving is (wat je ook zegt), er zijn best wat gelijkgestemden binnen de politie. Mensen die het niet eens zijn met het overheidsbeleid omtrent C. En die zich daar ook tegen uitspreken. In sommige situaties echt lastig om de juiste afweging te maken. Ethische dilemma’s.. Gelukkig is handhaving van dit beleid nu geen taak van de politie, maar ik kijk er tegenop wat er nog gaat komen. De vrijheden die stap voor stap worden ontnomen. Maar mijn principes verloochenen? Nooit. Ook vanuit mijn geloofsovertuiging kan ik dat niet. Dan geven ze me maar ontslag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *