Alternatief tv

Ab Gietelink: Krijgen ongeprikten met antistoffen middels bloedtest een QR code?

Soms is er in donkere dag positief nieuws. Minister de Jonge zegde de 2e Kamer in een commissievergadering van VWS toe dat serologische testen erkend gaan worden als onderdeel van het QR toegangsbewijs. Het zou betekenen dat ongevaccineerden, die in het verleden Corona hebben gehad en dus antistoffen hebben, op basis van een bloedtest een QR code kunnen krijgen. Volgens statistici heeft ongeveer de helft van de ongevaccineerden antistoffen, waarmee het totaal van gevaccineerden (85%) en genezen (7,5%) op 92,5% zou komen.

 

Bron: https://www.alternatief.tv/

(Visited 1.454 times, 1 visits today)
14 thoughts on “Ab Gietelink: Krijgen ongeprikten met antistoffen middels bloedtest een QR code?
 1. Nee ook dan wil ik geen QR pas. Het is een zaak van leven en dood geworden. De QR pas is one way ticket to hell.

 2. Die hele QR-code moeten we niet willen, dat gaat van kwaad tot erger.
  Afschieten die plannen en maatregelen en ik sta voor nog meer
  wat afschieten betreft. En wel al die plannen van het WEF waar geen burger
  voor heeft gekozen.

 3. Dit is goed nieuws, als de belofte tenminste wordt nagekomen! In juni liet ik mijn bloed testen na de oproep voor vaccinatie te hebben ontvangen. Ik bleek inderdaad antistoffen te hebben, volgens het lab van het JBZ in Den Bosch past de serologie bij een doorgemaakte COVID-infectie of een succesvolle vaccinatie. Wie schetst mijn verbazing dat ik op basis van deze uitslag geen QR code kreeg en tot op heden nog niet krijg? Bij navraag (RIVM en ministerie van VWS) kreeg ik te horen dat een bloedtest volgens het ministerie (waar geen enkele medische geschoolde meer werkzaam schijnt te zijn) niet precies genoeg is. Ondertussen ben ik al zo’n keer of zes getest, zowel PCR als antigeen, iedere keer natuurlijk met een negatief resultaat: geen corona meer. Voor mij een bewijs, dat de antistoffen anderhalf jaar na infectie nog steeds effectief zijn, maar volgens sommigen ga ik hiermee te kort door de bocht. Desalniettemin vind ik het dus heel terecht, dat een dergelijk herstelbewijs aan het qr paspoort gekoppeld wordt.

 4. Maar wat nu als je net als ik niet getest bent (op welke wijze dan ook) en dus niet weet of je wel of niet een killer virus gehad hebt. Geeft te denken toch.

 5. Lekker boeie Ab. F*ck die QR-“samenleving”. Nederland tot China maken. Joh, vlieg op!

 6. Geachte heer Gietelink ,

  u begrijpt waarschijnlijk niet dat wij , de niet gevaccineerden ( een groot deel daarvan )
  er niet bij willen horen , maar gewoon tegen de Qr code zijn en alles wat daar nationaal
  en internationaal uit voort komt .

  Hartelijke groet , peter . Een van de vaste koffiedrinkers van het Museumplein .

 7. de QR code is het eind van de vrije wereld dus mijn advies nooit aan beginnen Marie-Astrid Vermaas je geeft je eigen vrijheid van wat er nog van over is! in handen van nazi’s en dan ben je aan de goden overgeleverd zij zullen alles wat je bezit ontnemen en wordt een slaaf

 8. nooit een QR code accepteren mevr Marie-Astrid Vermaas je wordt een slaaf van de elite met hun nazi praktijken dus denk daar goed over na er is geen weg terug

 9. Dan werk je mee aan het QR code social credit systeem.
  Nu een QR code.
  Straks een chip in je hand.

 10. Ik wil gewoon vrijheid, net zoals vroeger.
  Als je nu die rommel accepteert kom je er heel je leven niet meer vanaf.

 11. @John: van die medewerking ben ik me bewust. Het is een heel lastige overweging. Met een ingeplante chip zal ik overigens nooit akkoord gaan, dat druist tegen mijn geloofsovertuiging in. Anderzijds koester ik nog steeds de hoop dat feitelijk bewijs de overtuigingen van de beleidsmakers kan omkeren. Door mee te werken aan wetenschappelijk onderzoek (de RIVM doet onderzoek bij gevaccineerden en ongevaccineerden naar de gevolgen van COVID) draag ik bij aan dubbelblind onderzoek. Hoe meer gegevens er verzameld worden (uiteraard anoniem), des te beter kan er geanalyseerd worden op leefstijleffecten.

 12. Ik heb 1 QR Code waar ik trots op ben: dat is die code met de middelvinger omhoog !! Toch heb ik dokter Mengele een serieus bedoeld voorstel gedaan via de website van VWS. Als hij er zo van overtuigd is dat het vaccin veilig is dan zou hij mijn aanbod moeten accepteren: Ik wil me publiekelijk laten vaccineren, Vooraf zal er een notariele overeenkomst tussen Hugo en mij worden opgemaakt waarvan ik de kosten zal dragen. Ik wil de ECHTE prik dus geen zoutoplossing.(moet publiekelijk worden bewezen) Nu komt het leuke deel (Nou ja, leuk ?) Kom ik na vaccinatie te overlijden dan zal Hugo een einde aan zijn leven moeten maken. (doet ie dat niet dan moet ie maar een handje geholpen worden). Ervaar ik ernstige bijwerking die eigenlijk ook levensbedreigend zijn en de kwaliteit van leven naar de kloten helpen, zal Hugo een operatie moeten ondergaan waarbij hem een hoge dwarslaesie wordt toebedeeld. Zoiets noemen ze dan oog om oog….. Hier onder volgt de letterlijke tekst zoals gemaild aan Hugo de Jonge:

  Ik heb, als ongevaccineerde een eerlijk voorstel voor minister Hugo de Jonge. Ik wil me laten prikken onder de volgende conditie: Er wordt via een notaris een overeenkomst opgemaakt tussen de minister en mijn persoontje (Kosten notaris voor mijn rekening) Ik wil me publiekelijk laten prikken met het echte vaccin (geen zoutoplossing o.i.d.) als de minister het volgende doet als ik mocht komen te overlijden door vaccinatie (vast te stellen door een forensisch patholoog) de minister binnen 24 uur publiekelijk vrijwillig uit het leven stapt. Bij vaccinatieschade zal de minister publiekelijk een operatie ondergaan om een hoge dwarslaesie te krijgen. Als hij zoveel vertrouwen heeft in dit vaccin zal hij mijn voorstel durven accepteren.
  Omdat dit natuurlijk een enorme booster is om het ongevaccineerde deel van de bevolking alsnog zich te laten vaccineren is dit DE kans.
  Dit betreft een serieus voorstel. Statisch gezien lijkt de kans dat we beide pech hebben 1:584 te zijn. Durft u de uitdaging aan te gaan ? Uiteraard zal deze tekst op het internet worden gepubliceerd om er zeker van te zijn dat deze achteraf niet wordt veranderd.

  Eigenlijk moet dit aanbod gelden richting alle leden van het politiek kartel……………

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *