Overige

Ab Osterhaus is een schande voor Nederland

4 thoughts on “Ab Osterhaus is een schande voor Nederland
 1. deze mensen moeten zich straks voor god zijn tribunaal verschijnen kijken waar ze dan staan!

 2. Nadat ‘virusdeskundigen’ Ab Osterhaus en zijn maatje Marc van Ranst in 2019 al een presentatie gaven over hoe pijlsnel miljonair te worden door een fake pandemie voor te wenden (https://youtu.be/vTHqUMQAucg), lachen ze het domme schapenpubliek andermaal vol in het gezicht uit door anderen dagelijks in elke talkshow op hun verantwoordelijkheden te wijzen om het ‘levensgevaarlijke’ coronovirus onder de knie te krijgen, om vervolgens zelf als de media- en machtsbeluste hypocrieten die ze zijn als professionele dansers over een overvolle dansvloer te swingen. Slapen we nog steeds door ?

  https://youtu.be/7ziAO8D9eCk

  https://youtu.be/yKXIEkRblwc

 3. Met de Mexicogriep stond ik al verbaasd te kijken hoe hij op een ordinaire wijze zijn zakken wilde vullen,sindsdien heb ik de tv afgezworen!
  Hij met de zijnen hebben niks anders dan angst gezaaid, die idioot weet amper wat hij op zijn geweten heeft?
  Dit moet alleen aan artsen voorbehouden worden, die eed van Hypocratis afgelegd hebben?
  Npo moet eens hard nadenken waarvoor ze staan?
  Die vent moet van het scherm af!

 4. Men moet niet preken maar het tuig opruimen, jullie zijn met genoeg toch? Niet 1 geoefende scherpschutter? Of hoe noemt men die, fascist hunters? Snipers gezocht! The A-Team & Mission Impossible waren helaas maar TV series … Horizontaal bestuur organiseren aub! Weg met staat & partijpolitiek populistisch tuig! Het vertegenwoordigt ons al lang niet meer, wat je nu ziet is het eind resultaat wat al lang bezig was! Communisten & Nazi’s waren nooit weg geweest, Stalin & Hitler hadden ze helpen ontsnappen, zoek naar de echte geschiedenis van deze planeet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *