Overige

Ad Broere: Naar een parallelle economie

Wat is het verband tussen geld en bewustzijn? Welk gevaar gaat er nu eigenlijk schuil in het financiële systeem? Waarom is het nodig om ons los te maken van dit systeem? Wat is zuiver geld? Waarom is zuiver geld het fundament van een vrije en menswaardige samenleving? In deze presentatie gaat Ad Broere in op onder meer deze vragen, met als doel om begrip te bevorderen voor het grote belang van een parallelle economie. Niet als einddoel, maar als safe haven voor allen die vrijheid en zelfbeschikking verkiezen boven een top-down structuur waarbinnen geen vrije keuze is.


Deze videotip ontvingen wij van een HAN-fan, waarvoor hartelijk dank! Weet jij of heb jij ook een tip, laat het ons weten. Ben je een club of organisatie, neem contact met ons op! Voor goede video’s maken we graag ruimte, zo kunnen wij iets voor jullie betekenen, een jij/jullie wellicht iets voor ons, en… we laten de portemonnee dicht!

Ons contacten kun je hier:

Over/contact

 

In deze wereld kun je zomaar ineens een social media ban te pakken
hebben. Op Facebook bijvoorbeeld, of Twitter. Op Fb hebben we dat ervaren. De pagina van Het Andere Nieuws is er, na enkele verblijven in de FB jail, inmiddels permanent verwijderd. Belangrijk dus om te weten
hoe en via welke social media je ons kunt volgen!

Onze FB back-up pagina (voor zolang het duurt)

https://www.facebook.com/wijzijnhetSpuugzat

Op onze eigen vrije Vriendenplek

https://vriendenplek.nl/HetAndereNieuws

En op Signal:

https://signal.group/#CjQKIM1nl2X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

En natuurlijk op www.hetanderenieuws.nl

Wil je als organisatie, website of als vrije journalist ook deel uitmaken van het tegengeluid? Sluit je aan bij de Vereniging voor Vrije Journalisten. Meer dan 60 vrije media gingen je al voor. Meld je aan! https://vvj.nu/

(Visited 1.190 times, 1 visits today)
8 thoughts on “Ad Broere: Naar een parallelle economie
 1. interessant verhaal, rijkelijk te laat.
  Eerst je eigen schaapjes op het droge, dát is tóch hoe het altijd gaat
  Kindertjes afgestudeerd, huisje afbetaald bovendien?
  En er goed van gegeten zotezien
  Je werkte eraan mee, je wist ervan
  Werk voortaan “om niet”, bankenman

 2. Voor je het weet smeren ze je weer wat aan en deden ze vroeger ook al zo = You have nothing till somebody say you have something for their own purpose….It all happens before https://youtu.be/0YhI6uXnHmU

  De Afslag naar de Nieuwe Wereld. Geen tijd meer in de oude steken.

  Als je het besluit neemt om al je energie positief aan te wenden, moet je gebruik maken van de juiste “afslag” en alles in jezelf investeren.

  We zullen moeten stoppen met het proberen te overtuigen van anderen omdat je daarmee positieve energie inruilt voor negatieve energie. Het vinden van de juiste afslag kun je alleen als je weet waar je staat. Daartoe moeten we accepteren dat wij en onze voorouders de laatste eeuwen van A tot Z zijn voorgelogen. ALLES is anders. Zij die nu voor zichzelf opkomen, “Nee” durven te zeggen, groeit inmiddels wereldwijd Mega Widerstands-Demo in Berlin https://youtu.be/ADbUzpT5okU als we allemaal zien wie de bronnen zijn die dit verzinnen en het niet zo op hebben met de wereldbevolking wat nu wel duidelijk mag zijn.
  Wij waren wel diegene die dit allemaal gebouwd hebben in de afgelopen eeuwen en hebben allemaal onze handjes hiervoor uitgestoken en zij helemaal niets en zijn ondankbaar tegenover het volk met een minachting van heb ik jouw daar.
  https://herstelderepubliek.wordpress.com/2022/08/02/de-afslag-naar-de-nieuwe-wereld-geen-tijd-meer-in-de-oude-steken/

 3. @ Bart Hoezo rijkelijk te laat?
  Ik volg hem al vanaf 2008.
  Werp eerst eens n blik op zijn video,s…. overzicht

  (((Ad Broere appendix lezing: pensioenroof van 30 miljard door de NL staat !)))
  The Bigger Picture
  https://duckduckgo.com/?q=Ad+Broere+&t=ffsb&iar=videos&iax=videos&ia=videos

  of
  https://adbroere.nl/web/category/boeken
  Ad Broere11 juli 2019
  Geld komt uit het Niets
  Dit boek mag met recht een evergreen worden genoemd. ‘Geld komt uit het Niets’ heeft onder meer theatergroep De Verleiders geïnspireerd bij de voorstelling…

  Ad Broere30 juni 2019
  Geld in de Bijrol
  Dit is het eerste Nederlandstalige boek waarin heel expliciet de kernoorzaak wordt ontrafeld van waarom dit geldstelsel telkens weer vastloopt. Van oudsher profiteert slechts… etc etc etc etc etc

 4. The Dark Night of the Soul https://youtu.be/GXq6YyvA_vM

  Losing Who We Thought We Were

  According to St. John of the Cross and Teresa of Ávila, humans have an inborn longing for completion. This completion cannot be achieved by worldly pleasures. So, instead, we must go within, to reach the inner core of our soul in which ‘the divine’ lies hidden.

  Through spiritual awakening, we adopt a different perception of reality. Our predicament becomes clear. Knowing that our past way of life never fills the void, while not knowing where to turn next, can leave us in despair.

  De weg naar voren vind je in je eigen Hart, in je eigen Vrede, Rust en Creativiteit. Vergeet niet dat het je doel op Aarde is om de Nieuwe Aarde te maken. Laat je niet afleiden door andere plannen! Weet wie je bent en waarom je hier bent!
  Het Watermantijdperk: de nieuwe 2.000-jarige cyclus van de Grote Cyclus van 26.000 jaar

  Dit Tijdperk wordt omschreven als een Gouden Eeuw van Vrede en Harmonie, de belichaming van het “Christelijke Bewustzijn” binnen de Grote Cyclus.

  https://www.nieuwetijdskind.com/watermantijdperk-opkomst-vrouwelijk-christusbewustzijn/

  De Leeuwenpoort van 8-8-2022 – De Sirius-energie geeft je hoger bewustzijn een upgrade https://www.nieuwetijdskind.com/de-leeuwenpoort-van-8-8-2022-de-sirius-energie-geeft-je-hoger-bewustzijn-een-upgrade/?goal=0_e02bc3e900-aa3796ec65-429105369&mc_cid=aa3796ec65&mc_eid=b52685dbf7

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *