Café Weltschmerz

Ad Nuis – “Onnozel”

Ik heb een leven. Ik had geen zin meer om columns te schrijven. Maar ik ben gezwicht voor mijn kijkers en fans die mij tijdens demonstraties aanmoedigden om vooral door te gaan met mijn voordrachten. Daarom zit ik hier weer, al word ik soms moe van mezelf omdat ik denk dat ik al alles gezegd heb en steeds weer in herhaling val. Net als de maatregelen van onze overheid, weer die persconferenties, die lock-downs, vaccineren, besmetten, mondkapjes op, mondkapjes af, corona-pas, horeca open, horeca dicht, anderhalve meter…

(Visited 610 times, 1 visits today)
4 thoughts on “Ad Nuis – “Onnozel”
 1. Geweldig Ad. Ik ben heel bij dat je toch weer aan de schrijftafel bent gaan zitten. Jouw columns boordevol keiharde argumenten geven ons veel meer dan alleen maar moed. Ikzelf lul inmiddels elke onnozele wel onder de tafel, mede dankzij dit soort columns en andere gesprekken bij weltschmerz en dergelijke kanalen.

 2. DDR

  Demissionaire Democratische Regierung

  Ausradieren Oder Sterben!

  Klaus Schwab heeft in NL al zeker een miljoen levensjaren vernietigd!
  Velen zullen denken. ach wat maakt het uit op zo’n massaslachting
  als ik een paar uitvoerders hier in Nederland afknal.
  Wel, het bespaart een hoop levens!

 3. Dank je wel Ad! Blijf dit doen! Dan kan ik tenminste vannacht weer slapen! Dan kan ik tenminste overdag mijn rug recht houden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *