Café Weltschmerz

Ad Nuis – Willem Engel

“Mijnheer Engel, u bent aangehouden voor opruiing” zegt een mannelijke agent met gel in zijn haar en een groene sjaal voor zijn mond. Een vrouwelijke collega met een zwarte sjaal voor haar gezicht doet Willem Engel de handboeien om en zet hem in een politiewagen op weg naar het Marconiplein. Ik moest onmiddellijk denken aan het bord op een industrieterrein waar ik afgelopen week was voor de aankoop van een nieuw busje: “Pas op voor nepagenten.”

(Visited 968 times, 1 visits today)
5 thoughts on “Ad Nuis – Willem Engel
  1. Niet precies weten wat de moordpriks zullen veroorzaken? Ik weet het wel hoor! Intelligentia? Ik weet ook hoe het komt waarom de bezetters al meer dan 2 jaar aan de macht zijn blijven zitten! Dat weet je van tevoren dat bezetters niet luisteren, die voeren keihard agenda’s uit! Spirit intuïtie laten werken, niet de regeltjes van de bezetters accepteren! Tijdens de tweede wereldoorlog was er al lang echt verzet! Niet alleen geprobeerd, ze hebben het gewoon gedaan, uitgevoerd, ze zitten de cel in! Echt wakker worden, dat gaan ze op deze planeet nooit doen, hebben ze ook nooit gedaan!

  2. Wat ik me afvraag;
    Willem Engel wordt aangehouden wegens opruiing, hoe moeten we dan de aanmoediging van die meneer (wiens naam me even ontschoten is) zien, die anderen aanspoort om aangifte te doen tegen Willem Engel?
    Valt dat in juridisch opzicht als hetzelfde te beschouwen?

  3. Justitia zet zelf aan tot opruing door de acties van Dikkeboom te steunen, hij heeft mensen opgezet tegen de vrijheid van Willem Engel!

  4. Uitstekend verwoord Ad ! Dank !! De integriteit, eerlijkheid etc. gaat het uiteindelijk WINNEN !!

  5. XB wat zul jij ziek worden van jezelf door constant je gedachten proberen te delen en ergens ooit gehoor te krijgen bij een kleine groep. Walgelijk. Ik hoop dat de moderator dit commentaar ook durft te publiceren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *