Café Weltschmerz

Ben jij slachtoffer van misbruik of satanisch ritueel misbruik?

Café Weltschmerz wil dat er meer aandacht voor de problematiek van slachtoffers van misbruik of satanisch ritueel misbruik komt.

Dus ben jij slachtoffer van misbruik, of satanisch ritueel misbruik? Neem een video op met je mobiel, met daarin je verhaal en stuur deze op naar redactie@weltschmerz.nl

Opname tip: Zorg dat je jouw mobiel in de breedte houdt wanneer je jezelf gaat filmen. Wij accepteren geen verticale video’s die worden ingezonden

(Visited 538 times, 1 visits today)
3 thoughts on “Ben jij slachtoffer van misbruik of satanisch ritueel misbruik?
  1. Gaan jullie dan een eigen Volkstribunaal doen of zoiets? Die term Satanisch is wel iets van door de ”christenen” hun bril bekeken, spreekt mij niet erg aan, kindermoord is gewoon kindermoord! Of ze daar schijnbaar een ritueel van maken, heeft er niets mee te maken, moorden blijven moorden, heeft niets met ritueel te maken, men kan dat wel proberen achter rituelen weg te stoppen, om daar de slachtoffers oneindig het zwijgen mee op te leggen, dat wel! Een ritueel is maar echt een ritueel als men daarin gelooft, niet voor die niet in de ”christenen” hun dogma’s geloven. Zelfs binnen het monotheïsten gedoe zijn de meningen over Satan dik verdeeld! Kan men daar ook weer over zitten zeveren tot in de eeuwen der eeuwigheid zonder amen! Satanisch ritueel? Evil kindermoorden ja!

  2. Gaan jullie dan dat koningshuis opdoeken? Dat zal dan wel moeten gebeuren, zo niet, heeft al het gezever ook weer geen zin hee? Er zijn daden nodig, geen woorden! Woorden zijn er al hoeveel jaren over, trek maar eens na hee!

  3. Al jaren wordt er gesproken over dit zogenaamde satanische ritueel kindermisbruik en al jaren zijn er geen bewijzen gevonden dat dit ook daadwerkelijk heeft plaats gevonden, kijk maar eens naar de satanic panic. Het is een zinloze heksenjacht waar veel tijd en geld in gaat zitten.

    Wat mij betreft is het gewoon een lastercampagne vanuit de kerk naar alle ongelovige en tevens om een rookgordijn op te werpen voor al het kindermisbruik wat in deze kerken plaatsvinden en stil worden gehouden.

    De dingen die ik heb gezien en gehoord op het internet hebben niks met het satanisme te maken of zijn er gewoon bijverzonnen om een verhaal wat meer te kunnen verkopen.

    Als je wat meer informatie wilt hebben over het moderne satanisme en wat dit inhoud moet je maar eens komen kijken op OrdeVanSatanisten.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *