Overige

Alina Lipp (vrije media) is tot terroriste verklaard in Oekraïne

Deze Duitse journaliste, met een Russische vader (eigenlijk is haar terrein afvalverwerking) heeft in de afgelopen maanden zo veel bijgedragen aan het rechttrekken van het beeld dat in de mainstream media over de Oekraïne bestaat. Ze heeft vanaf het begin gezegd dat de regering deels uit nazi’s bestaat en dat is inmiddels ruimschoots bevestigd echter wordt het niet in de systeemmedia toegegeven. Hun leger heeft zelfs een vlag met een soort hakenkruis, hun soldaten zitten onder de tattoos met hakenkruizen. Ze heeft eigenhandig de Donbasgebieden bezocht en daar de omgeving en de mensen laten zien om de wereld te tonen dat de Oekraïense  regering hun tot aan de binnenval van de Russen dagelijks bombardeert. Waarom deden de systeemmedia dat niet? Inmiddels is het duidelijk dat ze niets met nieuwsgaring en waarheidsvinding van doen hebben maar puur een spreekbuis zijn voor degenen die de oorlog met Rusland uitgedaagd hebben en die ook willen. En omdat zij eigenlijk als privepersoon nu de grote spelers in de weg zit heeft de Duitse overheid haar banktegoeden bevroren, wordt haar moeder in Duitsland bedreigd (terwijl die niet eens Russisch spreekt). En zelf is ze tot terroriste verklaard door onze systeemmaffia.

We hebben een FB ban te pakken!

Vanzelfsprekend kun je ons blijven volgen, natuurlijk via de site hetanderenieuws.nl en via het censuurvrije social media platform; Vriendenplek.nl https://vriendenplek.nl/HetAndereNieuws
Op Facebook plaatst ook de pagina https://www.facebook.com/wijzijnhetSpuugzat al onze video’s.
Ook via Signal zijn we te volgen: https://signal.group/#CjQKIM1nl2X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

(Visited 918 times, 1 visits today)
3 thoughts on “Alina Lipp (vrije media) is tot terroriste verklaard in Oekraïne
  1. Echt elke journalist, reporter of wat je ook bent en doet maar die de waarheid over Ukraine verteld, komt op de dodenlijst, een officiele Ukrainse website. Van de week kwam daar ook een man als Kissinger op te staan omdat ie zei dat ze zich beter konden overgeven…..ze gebruiken echt Nazi praktijken. open en bloot. Ook die Patrick Lancaster wordt bedreigd en staat op de dodenlijst, ook die Nederlandse vrouw, Sonja, hetzelfde verhaal….en nou doe ik niet al te dramatisch maar ik kreeg zelf ook al wat berichten van zoals ze zelf zeggen Ukrainers die dan vertellen dat er in Nederland ook al Banderaas zijn. Ja dat wisten we al, die zijn meegekomen met die vrouwen om ze hier te werk te zetten…..de gemiddelde Ukrainer is al lid van de Banderaas, ze stemmen erop, en komen onze landen binnen om het Nazisme opnieuw te verkondigen en ook met geweld eea kracht bij te zetten.

  2. Hoe kun je Rusland steunen? Een land dat journalisten notabene vermoord als ze kritisch schrijven over het Russische regime.

  3. Prima Ik, goed om te zien dat er nog enkele mensen het Andere Nieuws bekijken en zich niet laten meeslepen in de idiotie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *