Blckbx

Krijgt Geert Vanden Bossche gelijk?

Al vanaf dat de eerste prikken werden gezet, wijst de Belgische viroloog Geert Vanden Bossche op de mogelijke risico’s van massavaccinatie tijdens een pandemie. Recent gepubliceerd onderzoek lijkt zijn waarschuwingen te onderschrijven. Dat was voor blckbx reden om weer eens met hem in gesprek te gaan.

Het Belgische gezondheidsinstituut Sciensano keek voor de studie naar ongeveer anderhalf miljoen personen. Hieruit blijkt dat de bescherming van de coronavaccins snel afneemt, maar dat ze wel goed zouden beschermen tegen ziekenhuisopname. Een andere uitkomst is dat een doorgemaakte infectie ná een booster de beste bescherming zou bieden.

Over de snel afnemende bescherming zei de invloedrijke Belgische vaccinoloog Pierre van Damme: “We zitten met een virus dat voortdurend een uitweg zoekt om aan de immuniteit van de vaccinatie te ontsnappen.”

Die uitspraak van Van Damme komt in grote mate overeen met wat Vanden Bossche al anderhalf jaar zegt, namelijk dat het massaal vaccineren van mensen terwijl het virus op grote schaal rondgaat, ertoe zal leiden dat er varianten ontsnappen aan suboptimale immuniteit die zowel besmettelijker als ziekmakender worden. Programmamaker Flavio Pasquino ging hierover uitgebreid in gesprek met Vanden Bossche.

Hij vroeg hem onder meer of de uitspraak van Van Damme een erkenning is van zijn waarschuwingen. “Men loopt mijlenver achter op wat anderen al maanden zeggen. En geconfronteerd met niet-werkende vaccins, probeert men nu met gesofisticeerde – maar vooringenomen – analyses aan te tonen dat de vaccins tóch een positief effect hebben.”

Vanden Bossche levert dan ook de nodige kritiek op de stelling dat vaccinatie zou beschermen tegen ziekenhuisopname. “Men probeert nog altijd de mensen wijs te maken dat een vaccinatie goed beschermt tegen ziekenhuisopname. Maar er sluipt een enorme vooringenomenheid in onderzoek dat vergelijkingen maakt tussen ziekenhuisopnamen van gevaccineerden en ongevaccineerden. De natuurlijke immuniteit wordt gigantisch onderschat.”

We hebben een FB ban te pakken!

Vanzelfsprekend kun je ons blijven volgen, natuurlijk via de site hetanderenieuws.nl en via het censuurvrije social media platform; Vriendenplek.nl https://vriendenplek.nl/HetAndereNieuws
Op Facebook plaatst ook de pagina https://www.facebook.com/wijzijnhetSpuugzat al onze video’s.
Ook via Signal zijn we te volgen: https://signal.group/#CjQKIM1nl2X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

(Visited 1.996 times, 1 visits today)
5 thoughts on “Krijgt Geert Vanden Bossche gelijk?
 1. Hallo mensen van het Andere nieuws/ander krant,
  even over het artikel over Bill G, een beetje zonde van die hele pagina, een klein hoekje over hem had wel weer genoeg geweest.
  Ik probeer op internet en in boeken wat/meer positiviteit te vinden als tegenwicht, wat je bijv. ziet op wakeupkiwi, dat je adviezen krijgt om de negativiteit (en de ‘angst’) het hoofd en het hart te bieden.
  Voor de rest ben ik blij dat ik geabonneerd ben op de Andere krant en ‘gezond verstand, en we moeten er natuurlijk vanuit gaan dat de positieve krachten en hogere frequenties zullen winnen. Op de goede afloop.

 2. Dolores Cahill is duidelijker en Luc Montagnier had de genocide al direct aangetoond.
  Niet lullen maar poetsen!

  Pak het tuig op met haken, pieken en busschen. De colateral damage minimaliseren
  en maximaal weffers opruimen.

 3. Valt mij op dat het vervoegen steeds moeilijker is voor deze ‘oppositie’ die nooit het wef aanroert!
  De infecties IS de oorzaak?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *