Café Weltschmerz

Alle absurditeiten van het griep-19beleid op een rijtje – Erik van der Horst en Thierry Baudet

De regering van Nederland kondigde op dinsdag 2 november jl. opnieuw corona-maatregelen af die de vrijheid van de bevolking ernstig inperken. De mondkapjes worden weer uit de kast gehaald en de QR-code wordt nog breder ingezet. Er zijn grote vraagtekens te stellen bij de validiteit van alle onderbouwingen die de regering hanteert voor het steeds weer verder knechten van haar burgers, zo toonde Thierry Baudet op 31 oktober aan in een feitelijk en op niet te weerleggen data gebaseerd artikel

(Visited 699 times, 1 visits today)
5 thoughts on “Alle absurditeiten van het griep-19beleid op een rijtje – Erik van der Horst en Thierry Baudet
  1. Robert Jensen komt ook weer met voorspellingen, ”er komen betere tijden, er komen betere tijden, er komen betere tijden, het kaartenhuisje staat op invallen, het kaartenhuisje. Staat op invallen, ik heb altijd gezegd, we zijn er nog lang niet uit, we zijn er nog lang niet uit, ….’???

  2. Wat je ook van Baudet vindt. Voor hetzelfde geld [ en hopelijk doet hij het ook ‘voor hetzelfde geld’] had hij en zijn partij het niet allemaal gedaan wat ze nu doen. En als ze ‘het’ doen om zieltjes te winnen dan hebben ze daar idd wel verdiend. En als je doordrongen bent vh feit hoe het eraan toegaat in de politiek en je dus beseft dat het altijd een keuze BLIJFT uit een serie van kwaden uit een slangenkuil, dan heeft de FvD nu wel bewezen dat ze het ‘minst kwade’ is vd Haagse club.
    We moeten idd luisteren naar wat er gezegd wordt, wat mensen als Baudet, van Meijeren, van Houwelingen, van Haga ZEGGEN en niet meer afgaan op wat de algemene zgn. consensus is [ die trouwens overwegend ingevuld is geworden door de machtspartijen SAMEN met HAAR media en het slapende gedeelte vd bevolking ]. Het moet idd ten alle tijden over de INHOUD gaan. En niet over bv de rastafari kapsel van iemand of over de tattoo’s.
    Bij Omtzigt had ik dat idee ook even. Ik vond het mind blowing dat iemand vh CDA zo sprak als Omtzigt dat deed – voordat hij afgestraft werd en even uit beeld verdween – , maar nu hij terug is gekeerd lijkt hij eieren voor zijn geld gekozen te hebben. Correct Me if I’m wrong, ik heb ‘m niet helemaal gevolgd, maar nu lijkt hij te denken: If you can’t fight them, I’d better join them”

  3. Dank Erik en Thierry voor deze verbijsterende feiten/data.

    Ga vooral door. Jullie doen geweldig werk !

  4. Koester vooral geen valse hoop binnen dit partijpolitiek systeem, tien jaar geleden hoopte de SOPN psychopaat Rutte er ook af te krijgen, toen sprak men ook al van Noord Koreaanse toestanden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *