Blckbx

Als woorden tekort schieten… “A Gathering of the Tribe” – Nederlands ondertiteld

Vandaag gaan we je een video serveren die introductie behoeft. Niet omdat je het anders niet zou kunnen begrijpen, maar omdat het nogal afwijkt van wat we tot nog toe hebben gepresenteerd. De video die je gaat zien is een spirituele vertelling die je zou kunnen zien als een sprookje of een profetie. Het is geen waarheid maar heel treffend voor iedereen die de afgelopen twee jaar zocht naar antwoorden. Niet zo zeer naar antwoorden over het virus, maar meer naar de bijzondere connectie die je voelt met gelijkgestemden.

“Je hebt wellicht net als ik mensen verloren” begint programmamaker Flavio Pasquino de inleiding. “Maar er zijn ook talloze nieuwe mensen op mijn pad gekomen en dat is hele waardevol. Ik zoek nog steeds naar een woord of term voor de connectie met deze prachtige mensen die ik heb mogen interviewen en beter heb leren kennen. Woorden voor de onvoorwaardelijke liefde, de moed en het vertrouwen dat ik heb mogen ervaren. Iedere rationele definitie doet te kort aan dit geschenk en het lijkt op de banaliteit van het uitleggen van spiritualiteit. Hoe meer je het probeert te vangen in woorden hoe kleiner je het spectrum maakt. Je moet het niet willen uitleggen of concretiseren. Het is een gevoel, een dimensie waar geen beperkingen hoeven te zijn”

“Maar toen zag ik deze video die in 8 minuten treffend weet te illustreren wat die magische spirituele connectie is. Kijk ernaar. Neem de rust en tijd om het te laten bezinken maar probeer het niet te begrijpen. Het is geen wetenschap, het is een innerlijk weten zonder te weten, net als bij de 7 wezens in dit prachtige verhaal, die samen een stam vormen, een Tribe en bij elkaar geroepen worden om naar Aarde gestuurd te worden voor een belangrijke opdracht”, besluit Pasquino de inleidende promo video op YouTube.

A gathering of the tribe…

Het verhaal ‘A Gathering of the Tribe’ is afkomstig uit het boek ‘Een betere wereld’ dat geschreven is door filosoof Charles Eisenstein. Wil je het boek kopen? Klik dan op onderstaande affiliate link om het te bestellen.

https://www.succesboeken.nl/?isbn=9789076681436&pc=4F791C1E

(Visited 1.414 times, 1 visits today)
3 thoughts on “Als woorden tekort schieten… “A Gathering of the Tribe” – Nederlands ondertiteld
  1. Er gaan nog veel meer mensen sterven op deze planeet als men zo blijft rond de pot draaien als die van BLCKBX TIJD VRETERS blijven doen! Politiek, ik kijk niet & ik luister niet! Bezetters moet je opruimen!

  2. Een bestand van 1,1Gb , belachelijk groot voor een filmpje van nog geen 9 minuten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *