Overige

Het eerste grote “Griep-19 proces” onder leiding van Reiner Fuellmich gaat van start in Duitsland – Engels gesproken

Eindelijk! Het eerste grote “Coronaproces” onder leiding van Reiner Fuellmich gaat van start in Duitsland. Kijken!

Een groep internationale advocaten en een rechter voeren een strafrechtelijk onderzoek uit naar het voorbeeld van grand jury-procedures om het publiek al het beschikbare bewijs van COVID-19-misdaden tegen de menselijkheid tot nu toe te presenteren tegen “leiders, organisatoren, aanstichters en medeplichtigen” die hebben geholpen, gesteund of actief hebben deelgenomen aan de formulering en uitvoering van een gemeenschappelijk plan voor een pandemie.

Dit onderzoek is van de mensen, door de mensen en voor de mensen, dus JIJ kunt deel uitmaken van de jury.

Door een volledig beeld te geven van waar we voor staan, inclusief de geopolitieke en historische achtergrond , is de procedure bedoeld om bewustzijn te creëren over de feitelijke ineenstorting van het huidige, gekaapte systeem en zijn instellingen, en als gevolg daarvan de noodzaak voor de mensen zelf om hun soevereiniteit te heroveren.

Livestreams en meer info: https://www.grand-jury.net/

 

==

 

Volg Het Andere Nieuws nu via Signal: https://signal.group/#CjQKIM1nl2X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

(Visited 35.046 times, 1 visits today)
19 thoughts on “Het eerste grote “Griep-19 proces” onder leiding van Reiner Fuellmich gaat van start in Duitsland – Engels gesproken
 1. Och, allemaal onterecht vertrouwen in rechtbanken! Wij weten al twee jaar dat het fake is allemaal, de officiële zijn totaal onbetrouwbaar! Twee jaar al zinloze processen gevoerd tegen dat staatisme welke niets hebben gestopt van hun misdaden met fake gezondheidszorg onder het mom van een nooit bewezen killer virus dat al twee jaar op ons af zou komen via hun media virus fascisme! Het komt allemaal van buiten de landen die fake instructies die worden opgedrongen aan de gewone mensen!

 2. Ik juich dit initiatief toe, maar het is echter geen echte rechtszaak, ook al hebben ze een “echte” rechter.
  Overheden zullen dit niet erkennen, want dan zullen ze ook hun eigen daden moeten erkennen en onder ogen zien,
  en daarna de uitspraak in deze rechtszaak.
  Je zag wat er gebeurde met de docu van Sietske Bergsma en Gideon van Meieren over de GGD.
  Je kunt beschuldigingen maken hoe je wil, en bewijzen aanvoeren zoveel je wil,
  maar ze zullen dit gewoon labelen als nepnieuws en desinformatie.
  Dit zullen ze blijven doen ongeacht hoeveel specialisten en artsen er ook aan het woord komen.
  Dit gebeurt niet alleen op GGD-schaal, maar op wereldwijde schaal.
  En dat kunnen ze ook doen omdat zij aan de macht zijn.

 3. ‘Leading Italian Lawyer Carlo Taormina roept op het draghi-régime ten val te brengen:
  nu te zien/lezen op de site fromrome.nl: 6 februari. (Engels/Italiaans)

  En waarom staat Bart Maes niet op de advocatenlijst van dit tribunaal?

 4. Hallo ,

  Vertalen jullie dit ook met een Nederlandse ondertiteling ?

  Zo kan iedereen het ook bolgen die het Engels niet machtig is.

  Dankjulliewel

 5. En nog steeds is uw redactie nog niet tot het besef gekomen dat ‘crimes vs humanity’ in het Nederlands niets meer of minder betekent dan:
  misdaden tegen de MENSHEID!
  Geen misdaden tegen de vriendelijkheid dus…………

 6. En nog steeds is uw redactie niet tot het besef gekomen dat ‘crimes vs humanity’ in het Nederlands niets meer of minder betekent dan:
  misdaden tegen de MENSHEID!
  Geen misdaden tegen de vriendelijkheid dus…………

 7. De statement van Reiner was zeer goed, in een korte tijd de hele covid-hoax beschreven inclusief de grote spelers. De andere statements vond ik maar meh. Ik hoop dat de volgende sessies met de bewijsvoering beter zijn, liefst ook met visuele informatie etc.

 8. Dit internationale Grand Jury mega-proces moet de basis vormen..het fundament..de steun..voor ..en als voornaamste mede-bewijs dienen voor Covid-19 rechtszaken die lokaal en internationaal..overal ter wereld worden opgestart tegen de talloze corrupte overheden..corrupte politici..,corrupte nationale instellingen en instituten (corrupte Universiteiten en instellingen zoals bvb:..de WHO..het FDA..het CDC in de VS…. etc..etc..).corrupte bedrijven..corrupte banken..alsook alle medeplichtigen in de politiek gestuurde mainstream- media..corrupte medici en wetenschappers in de hele medische wereld..ziekenhuizen en alle andere medeplichtigen in diverse lagen van de onze maatschappij….

 9. “Het eerste grote “Griep-19 proces” onder leiding van Reiner Fuellmich gaat van start in Duitsland“

  Nog een Duitse bron ofzo? Ik vind hier nergens iets over in ook maar 1 Duitse bron. Of verspreiden jullie toch weer nep nieuws

 10. U heeft niet het volledige beeld, denk ik. Het initiatief van Fuellmich richt zich niet tot huidige regeringen. Omdat, zoals u zelf terecht stelt, die zich er niets van aan zullen trekken. Men heeft vergeefs geprobeerd ergens ter wereld een professionele rechtbank bereid te vinden om deze aanklacht aan te nemen en behandelen. Nogal voorspelbaar had niet één rechter de moed (en integriteit) om zich ontvankelijk te verklaren. Vandaar deze vorm: Het Grand Jury – Court of Public Opinion richt zich tot alle wereldburgers, om ons bewust te maken van wat de intens corrupte globalisten, organisaties zoals de BIS, IMF, UN/WHO, EU/ECB, bankwereld en NGO’s in handen van de megarijken hebben bekokstoofd en nu wanhopig proberen uit te voeren. Het doel is wereldwijd mensen in beweging te krijgen om hun souvereiniteit terug te nemen, en de machtsgreep van het corrupte grote geld te laten mislukken. WIJ zullen dat inderdaad ZELF moeten gaan doen. WIJ zijn ‘The Grand Jury, en ‘The Court of Public Opinion’ zal ons van de vereiste munitie voorzien.

 11. U begrijpt iets niet: Fuellmich c.s. hebben vergeefs geprobeerd in Westelijke jurisdicties (o.a. de US en Duitsland) een rechtbank te vinden die bereid zou zijn zich over dit proces te ontfermen. Tekenend voor de treurige toestand van de rechterlijke macht in ‘het vrije Westen’. Dus waarom u denkt, dat er een kans is om Covid-19 rechtszaken ‘overal ter wereld’ op te starten is mij een raadsel. NL is een lichtend voorbeeld van hoever de rechter in Rutte’s anus is gekropen. Zover, dat de dames & heren geen bruine neus hebben, maar bruine enkels. In alle covid rechtszaken in NL de afgelopen twee jaar heeft de NL’se rechter, iedere keer opnieuw, ‘de Staat’ in het gelijk gesteld. M.a.w.: ‘They are all the way in’. Fuellmich’s opening statement windt er geen doekjes om: we moeten geen hulp verwachten van ‘nationale democratische overheden’, en al helemaal niet van wie de lakens werkelijk uitdelen. Nationale politici hebben zich, bijna zonder uitzondering, laten inpalmen door Vatie Schwab en de zijnen. Of dat gepaard is gegaan met omkoping en/of chantage is (nog) niet duidelijk. Met wat doorzettingsvermogen komen we daar tzt wel achter. Conclusie: WIJ, wereldburgers, zullen ons moeten ontdoen van de globalisten, en ons zelfbeschikkingsrecht weer in ere herstellen. Ik heb niet de indruk, dat NL in dat proces voorop zal lopen. Integendeel . .

 12. Vooral omdat ze de grote media in de macht hebben en de satellieten beheren…..

 13. Ik begin opeens te denken dat grandjury rechtspraak via blockchain best wel eens een dingetje kan zijn. Dan is zo een digital id misschien niet eens zo een gek idee.

  Om het wat religieuzer in te steken: dit soort rechtszaken kunnen we wel judgementday noemen. Wij living man van vlees bloed en spirit dragen en divine spark in ons, een deel van God. Als de gehele bevolking oordeel gaat vellen, dan is dat een groot deel van God. God is veelvoud. God is overal. God ziet alles.

 14. het is het internationale gerechtshof in Polen, die zijn hopelijk niet corrupt en Polen heeft het gehad met de EU,dus dat is alleen maar gunstig.

 15. Het is allemaal wel uitgevoerd in zeer eerlijke opzet.Maar mijn gedacht is willen we zelf ook geen Wereldwijd petitie organiseren?
  De grootste handicap is het monddood maken de de regelierenmedia.Tot die zware figuren niet aanbod komen voor het verklaringen tegen de mensheid zal er niet veel veranderen.Ik heb we goede hoop dat Donald Trump zijn belofte kan waar maken,maar zijn tegenwerking is tot in e hoogste regio’s in alles en nog wat vertegenwoordigd, Maar het laatste nieuws was toch dat hij van een afgevaardigde Mr Barr met D Trump
  een gesprek heeft gehad dat er een erkenning zou komen van de gestolen stembiljetten die toch een zuiver bewijs zijn? Ik volg dat al jaar en dag
  het is juiste klare weergave van het bericht contactus@x22report.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *