Klagemauer

Amerikaanse marine: militaire arts kreeg opdracht te zwijgen over …

Amerikaanse marine: militaire arts kreeg opdracht te zwijgen over vaccinatiegegevens

De gewetenloosheid en compromisloosheid in de omgang met de covid-injecties bij de Amerikaanse marine kwam aan het licht dankzij de moed van een vrouwelijke militaire arts.

In deze wereld kun je zomaar ineens een social media ban te pakken hebben. Op Facebook bijvoorbeeld, of Twitter. Belangrijk dus om te weten hoe en via welke social media je ons kunt volgen!

Facebook – https://www.facebook.com/hetanderenieuwsnl

Facebook zusterpagina : https://www.facebook.com/wijzijnhetSpuugzat

Signal: https://signal.group/#CjQKIM1nl2X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

Natuurlijk via www.hetanderenieuws.nl

En via het censuurvrije Vriendenplek.nl  https://vriendenplek.nl/HetAndereNieuws
Hier kun je in vrijheid reageren en communiceren!

(Visited 867 times, 1 visits today)
2 thoughts on “Amerikaanse marine: militaire arts kreeg opdracht te zwijgen over …
 1. Hoe is het nu met dr Carrie Madej, haar partner en de piloot van het vliegtuigje dat neerstortte?

 2. Alles was verzonnen om de natuur na te bootsen en men dacht dat dit de wereld zou gaan redden maar helaas is het schrijnend om te zien.

  Wat echter wel uit de natuur komt is deze en komt over onze aarde heen en speelt op gevoel = voelen = intuïtie. Kom je hier uit:

  Veel informatie wordt uitgewisseld, zaken worden steeds duidelijker naar buiten gebracht. Het kan chaotisch zijn door de vele berichten, inzichten en gevoelens die daardoor naar boven komen. De energie is algemeen gefocust op het eerlijke en het oprechte, dus alles wat dat niet is verliest aan kracht en geloofwaardigheid.
  Alles hangt nu af van waar jij in gelooft en in hoeverre jij daar durft achter te gaan staan.

  Wees ook eerlijk naar jezelf. Wees open. Zo zal je minder onrust of (fysieke) spanningen ervaren.
  Gevoelens kunnen heel snel wisselen dus laat gewoon gebeuren en adem er doorheen zonder er aan vast te haken.

  Het houdt maar niet op. Afgelopen week was zelfs voor mij heftig.
  Bizarre rare energie die er hing en nog hangt en blijft hangen.
  Alles bij elkaar afgelopen week. De warmte, Schumann, de planeten op 1 lijn etc.
  Als je dit niet gevoeld heb zou ik het heel bizar vinden. Vele zijn ook ontwetende geeft niks was ik ook.

  Zon en maan in kreeft is double energy en krijg je dit Record Breaking Schumann Resonance Spike June 28th 2022! https://youtu.be/RVKK0Nq0WH0

  Zon is activatie brein en ruggemergel, maan gaat over diepe gevoelens al dan niet verwerkt. Schumann is de hartbeat van onze aarde in het 5e element in ieders die ontkent wordt maar er wel degelijk is. We brengen allemaal frequenties uit als een zender en is wifi van afgeleid en hadden we die anders ook nooit gehad kortom wifi verstoord ons menselijke gezondheid.

  Wat is de Schumann Resonantie en hoe het economisch belang van ‘straling’ boven die van het menselijke wordt gesteld. Ironisch dat veel ziekenhuizen zend(stralings)masten op hun dak hebben staan. Het is een zeer belangrijke natuurlijke elektromagnetische golf, een achtergrond frequentie, die biologische oscillatoren in de hersenen van mensen en zoogdieren beïnvloed. https://youtu.be/nICVTd4peWs

  En waar we heen gaan lees je hier: Gevangenis van het systeem

  Ook gaat het overlevingsmechanisme van deze nieuwe Maan over het zien en het niet meer functioneren van de structuren en systemen waar we onszelf in gepropt hebben. Commitment en trouw kunnen een ware strop rond je nek zijn, wanneer verantwoordelijkheid, verplichtingen en het systeem of structuur van wat je in het dagelijks leven doet, niet meer kloppen. Alles wat je doet blijft zich dan maar herhalen als in een tredmolen, alle leven en rijkdom is verdwenen, met de nadruk op doen, doen, doen op de automatisch piloot. Dan wordt het bestaan een gevangenis, die je berooft van je vrijheid, je leven, alle plezier en is het niet (of bijna niet) meer mogelijk om je innerlijke kompas te volgen. Je raakt jezelf kwijt en je gevoel stompt af en op deze manier kan je niet meer voelen wat je echt nodig hebt, wat je werkelijk voedt. Dit wordt nu dus extra op de spits gedreven en dus zichtbaar, zodat je het kan veranderen.
  https://inzichten.com/ont-moet-je-ware-zelf/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *