Café Weltschmerz

Apeldoorn, smart city? – Pieter Stuurman en Antoon Huigens

 

Pieter Stuurman en Antoon Huigens (gemeenteraadslid in Apeldoorn) gaan in gesprek over de mysterieuze witte kastjes die ineens overal in Apeldoorn zijn geplaatst. Het besluit om de kastjes op te hangen, is niet op een democratische manier tot stand gekomen. Bovendien blijkt de producent van de kastjes een louche Oostenrijks bedrijf te zijn…

 

==

Volg Het Andere Nieuws nu via Signal: https://signal.group/#CjQKIM1nl2X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

(Visited 1.323 times, 1 visits today)
5 thoughts on “Apeldoorn, smart city? – Pieter Stuurman en Antoon Huigens
 1. The evil UFO rommel direct opruimen, niet zeuren over stemmen op staatisme, het is een leugen dat de burgers dat bestuur bepalen! Ufo is in dit geval UNITED FASCISM ORDER, ze hebben de term UFO ook al anders gaan herschrijven! Die orde is UN/WHO/WEF! Nee tegen deze BEZETTERS, het is geen mooie oproep wereldellende café! Wij zijn al twee jaar bezet! Jullie heulen mee met de bezetters! 50 minuten gezever achteraf, het is allemaal al uitgevoerd, kippen zonder kop van de staatisme lottocratie!

 2. gemeente apeldoorn , hmmmm staat bij mij al jaren bekend als een walgelijk “staatje” binnen nederland die er nogal extreme (linkse) ideeën op na houd , vooral met/voor mensen die door welke omstandigheden ook aan lager wal geraakt zijn.
  Een mooi voorbeeld is het verplicht ter werk stellen van uitkeringsgerechtigden wat voor sommigen mooi in de oren klinkt maar niets anders is dan verkapte dictatuur om een valse concurrentie voor de nog werkenden in de hand te werken.

 3. Wie kan hier nog naar luisteren?
  Zoek even bis(ba)cardi op de wwebsitecan’al zeven salta.

 4. Als plaatselijke (afd v landelijke)partijen geen openheid van zaken kunnen of willen geven tijdens een besluitvorming van een zaak in de gemeente….dit keer de witte kastjes… dan is er iets falikant mis en pleit het zeer voor Antoon Huigens dat hij opkomt voor de burgers door duidelijkheid over deze zeer merkwaardige zaak te eisen. Het gaat uiteindelijk om de burger die financieel dit hele politieke systeem betaalt en dus zal er naar de burger (middels vertegenwoordiging) geluisterd moeten worden en zal er openheid van zaken dienen te worden gegeven.
  Helemaal mee eens, ook de wet financiering landelijke partijen zou meteen vernieuwd moeten worden tav van alle !! gekozen partijen(in Nederland) door burgers.

  Waar is hier nog sprake van democratie in Nederland…., die nu met voeten wordt getreden, middels aanname van “”nood””wetten en een wet die partijen buiten spel probeert te zetten, omdat hun tegengeluid niet geduld wordt .

  Dank Pieter en Antoon voor dit duidelijke signaal !!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *