Klagemauer

ARD-medewerker Ole Skambraks: “Ik kan niet meer zwijgen” – Nederlands ondertiteld

 

In een open brief doorbreekt ARD-redacteur Ole Skambraks zijn stilzwijgen over de COVID-berichtgeving van de publieke media. Sinds het begin van de pandemie constateert hij een systematische omkering van de wettelijke opdracht van de redactie: in plaats van “evenwicht”, dat “sociale verbondenheid” zou moeten bewerken, wordt een echt discours en een echte uitwisseling verhinderd, wat leidt tot een verdeeldheid van de samenleving …

 

 

==

Volg Het Andere Nieuws nu via Signal: https://signal.group/#CjQKIM1nl2X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

(Visited 2.564 times, 1 visits today)
6 thoughts on “ARD-medewerker Ole Skambraks: “Ik kan niet meer zwijgen” – Nederlands ondertiteld
 1. Ja, dat getalleke kennen we al, sindsdien zeg ik ook al dat de Jezus freaks & Gandhi apen alléén maar tijd verliezen met betogen! Ook op YT! Zonder revolutie blijven de bezetters gewoon overal gewoon NWO agenda’s uitrollen! Daar moet het over gaan! Nu hebben ze de officiële nog niet gesaboteerd! De priktransporten worden ook niet opgespoord & vernietigd! Ze doen nix nada!

 2. Toch vreemd dat Klaus Schwab en zijn koninklijke vrienden nog steeds op vrije voeten zijn.
  In plaats daarvan bijna dagelijks rijksdagbrandjes em kinderen die verwond raken en sterven.
  Waar blijven de verzetsgroepen, waar blijven de sterftecijfers door injecties?
  De leugenaars zijn moordenaars die zelf bewezen niet geinjecteerd werden. Waarom?

 3. Kan wel tot twee jaar na de prik duren voor je eraan sterft, het is lange termijn planning, ze waren ook al veel langer begonnen met de genocide, ze moeten uiteindelijk meer dan 90% van de gewone mensen opruimen! Er is nix nada verzet, nee … Het is gewoon een andere manier van Proxy-oorlog … Valt wel op dat ze altijd dezelfde soort prikrommel opdringen voor alles, het bedrog ligt er zo dik op!

 4. Een zeer nette brief waarin omfloerst de misdaad die voor onze ogen gebeurt, omschreven wordt als een vorm van bewustzijnsvernauwing. Tunnelvisie of hoe je het ook noemen wil. Een oprecht gemeende brief waarin uitgegaan wordt dat herstel van goede wil nog mogelijk is. Op het einde van de brief allemaal adressen die de opgesomde covid 19 feiten ondersteunen. Maar feiten doen er niet meer toe in samenlevingen die in een fascistische bad ondergedompeld zijn. Het intussen overduidelijk fascistisch naratief mag niet bevlekt worden met de waarheid want er zijn teveel daders op het toneel verschenen. Een kenmerk van een dictatoriale samenleving is dat daders en meelopers (de laatste bewust en onbewust) elkaar beschermen uit een innerlijke angst. Elkaar beschermen met leugens, verdraaiingen en drogredeneringen. De angst slaat om zich heen. Je ziet dat nu overal. In de 1ste en 2de lamer bij de plegers en medeplegers van de coup d’etat in de media op straat en helaas ook in de huishoudens en op de werkvloer. Als het gezwel openbarst voorzie ik totale ontreddering en chaos want het punt van herstel van fouten maken is al lang voorbij. Het zijn geen fouten. Dat waren ze nooit. Maar bewust gekozen misdaden tegen de menselijkheid. Voor onze ogen speelt zich een stille oorlog af waarin de bevolkingen het doel zijn van vernietiging. Vernietiging van de vrije wil en souvereiniteit en vernietinging van het leven zelf.

 5. Waar en hoe vind je een verzetsgroep zonder dat je direct gepakt word.Dat ik nu dit hier neerzet is al genoeg om mij in de gaten te houden.We leven in een andere tijd,je moet wel heel slim zijn om iets met meerdere mensen te organiseren zonder dat je in de gaten word gehouden en dan in de val loopt.Mogelijk vertrouwt u mij al niet meer en dat zou heel gezond zijn.

 6. Die oorlog is niet zo stil, het is met wapenmacht, misbruik van structuren die voor wat anders hadden moeten dienen, achterbakse sluwe systematische GENOCIDE op ons! De bezetters MOETEN direct keihard terug geslagen worden, het is hun of wij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *