Overige

Australië verplicht ‘voedselrantsoenen’ ter voorbereiding op vogelgrieppandemie – Engels gesproken

Voedselrantsoenering en lockdowns zijn aangebroken in Australië terwijl de marionettenregering van het WEF de basis legt om de massa’s in hongersnood te storten, en Australiërs betalen de prijs voor het feit dat ze hebben toegestaan dat de regering zonder slag of stoot hun wapens in beslag neemt.

De elite heeft gewaarschuwd dat er een wereldwijde voedselcrisis op komst is en Australië heeft zich ontpopt als de proeftuin van de Nieuwe Wereldorde waar autoritaire tactieken in Chinese stijl worden getest op de gevangen bevolking voordat ze worden uitgerold naar de rest van de wereld.

Zal Australië het sadisme van de mondiale elite accepteren, met inbegrip van hongerrantsoenen, verplichte vaccins en een vergiftigde watervoorziening, of zullen ze verstandig worden, in opstand komen, de tirannen verbannen en hun vrijheid terugwinnen?

Bron: The People’s Voice

Vrijheid, doe mee!

Geniet van vrijheid zonder BIG TECH > Al een account bij FriendsPlace International onze nieuwe vrije Social Media? Claim je account via Soulflix.nl en krijg GRATIS een Goldmembership t.w.v. €80.-

Waar kun je Het Andere Nieuws volgen?

Natuurlijk op ons eigen censuurvrije media platforms:

Vriendenplek

FriendPlace International

Facebook

Facebook Backup

X

Gettr

MeWe

Signal – kanaal 1

Signal – kanaal 2

Telegram

Wil je als organisatie, website of als vrije journalist ook deel uitmaken van het tegengeluid? Sluit je aan bij de Vereniging voor Vrije Journalisten. Meer dan 90 vrije media gingen je al voor. Meld je aan! https://vvj.nu/

Het Andere Nieuws is mede mogelijk gemaakt door:

(Visited 426 times, 2 visits today)