Overige

Azov Regiment op Oekraïne Rusland Frontlinie

Terwijl de Russische invasie van Oekraïne zijn derde week ingaat, is een Oekraïens extreemrechts militair regiment terug in de krantenkoppen. De Russische president Vladimir Poetin noemde het “denazificeren” van Oekraïne als een van de doelstellingen van zijn offensief tegen Kiev. Azov is een extreemrechtse, volledig vrijwillige infanterie militaire eenheid waarvan de leden ultranationalisten zijn. Als bataljon vocht de groep aan het front tegen pro-Russische separatisten in Donetsk, de oostelijke regio van Oekraïne.

(Visited 1.118 times, 1 visits today)
5 thoughts on “Azov Regiment op Oekraïne Rusland Frontlinie
 1. De Nazis uit de Ukraine waren er al in 1941, daarvoor ook maar niet als georganiseerde groepen in grote hoeveelheden.
  Ukrainers waren in vele gevallen nog fanatieker dan de Nazis zelf. Ze hebben in ieder geval duizenden Polen vermoord, Joden en de laatste 8 jaar ruim 15.000 Ukrainers en Etnische Russen. Sinds 2014 zijn er behalve Azovs ook de Right Sector en vanuit het westen de grootste groep, vergelijkbaar met bijvoorbeeld de vroegere NSB, D66, GL, AFA, etc. De Banderaas, gewone burgers hebben vooral voor deze mensen een grote sympahtie. Het is werkelijk het laagste van het laagste….en ze gebruiken nog steeds dezelfde taktieken als hun opaas en omaas in WW2. Putin maakt nu echter korte metten. Hij heeft al 3x een overgave aangeboden, afgewezen, nu is het definitief, elke Nazi wordt afgeschoten en ook de vrijwillgers die samen vechten met ze EN…..eventuele adviseurs uit USA, Engeland en Frankrijk, die gevangen worden genomen worden on the spot geexecuteerd, geliequideerd, geelimineerd. Er is geen genade voor Nazis.

 2. Dat het generaties door gaat is bekend en verbaast mij niet meer want ook in NL ging nsb-mentaliteit gewoon door in de familie. Rutte is daar ook een voorbeeld van.
  Zo krijg ik ook het idee dat je inderdaad alle nazi’s moet uitroeien. Hier in Europa zullen we EU-WEF-misdadigers vanuit de naziroots eveneens
  drastisch moeten uitdunnen en de EU terugbrengen tot vrij verkeer van personen en goederen.

  Gelukkig wint de gedachte voor een grote schoonmaak steeds meer veld, zal zeer nodig zijn in ons NL.

 3. Mooi,als het kon ging ik erheen om een handje te helpen.Er zit hier genoeg van die smerige nazi aanhang in het westen en vooral nederland,die moeten kapot,ook in die gore politiek allemaal afmaken en msm.De wef en en de navo ,nato hebben ineens enorme haast en wat blijkt er zitten franse engelse en amerikaanse adviseurs bij,ja bij de nazi’s het is dus echt nooit opgehouden.Dit is puur landverraad en dat zullen ze van mij ook zeggen maar ik zie me als een soort ,als voorbeeld’,engelandvaarder’, in wo 2 die zijn land van buitenaf wil helpen om wo3 te voorkomen en te beschermen tegen bovengenoemde.Dat verraad van die adviseurs e.d zullen ze met de dood moeten bekopen maar helaas zullen er weer veel ontkomen.Ik hoop dat Rusland onder leiding van Putin en zijn goede minister van buitenlandse zaken Lavrov flink erop inhakt ,net zolang totdat er niet meer 1 zo’n smerige nazi op de wereld of waar ook rondwaard en dus ook nooit meer terugkeert.Het enigste waar het westen en met name amerika en het wef en die cabal plus de regeringspuppets en msm op uit zijn is een totale verwoesting die ze Rusland in de schoenen willen schuiven.

 4. Na deze reportage te hebben gezien, ik word er niet goed van eigenlijk, ik probeer eerlijk te blijven en de “media” te volgen, nu kan ik bijna niet meer begrijpen dat een 2e kamer een applaus geeft aan een acteur die prima weet hoe hij het moet brengen. Dus gewoon een trekpop is die de dingen af moet leiden van de werkelijkheid.
  Zijn volk, die hem “zogenaamd” heeft gekozen, waar ik dus mijn vraagtekens bij heb, waarom willen ze nu allemaal naar andere regio’s? Zijn presidentschap hebben ze toch zelf gekozen en deze president is er toch voor het eigen volk?
  Het is eigenlijk treurig dat de journalistiek geen eigen onderzoek meer doet, gewoon overschrijven, lekker makkelijk toch?
  Vragen via de krant, de NOS en andere media worden niet beantwoord, lekker makkelijk.
  Waarom werd vandaag gewoon weer iemand die altijd vrede preekt, zonder aanklacht ingerekend door de politie?
  Ook de zogenaamde ambtenaren wilden zich niet legitimeren!!!! Dit is buitenwettelijk en dat weten we in tussen allemaal. Weet de koning W.A. dit? die tekent al die onzin.
  Wanneer worden de echte volksverlakkers opgepakt? Hugo, veel malen aangetoond dat hij loog, Rutte, zijn geheugen vertoont dementie!!!! Hoe gaan dingen fout die héél belangrijk zijn?
  We weten toch intussen allemaal hoe we voor de mal gehouden zijn met de corona?

 5. Spijt me zeer maar vanuit nederland hoeven we niet veel te verwachten.Er zullen ongetwijfeld groepjes zijn die bereid zijn in te grijpen maar dan hebben we hulp nodig van buitenaf.Dat w.e.f zal nooit toestaan dar nederland dit zou winnen.Ze zullen ons gewoon uithongeren van buitenaf of gewoon komen afmaken met hun europese leger o.i.d.We hebben hulp nodig en ik denk dat het van Rusland moet komen en dan zijn we er nog lang niet.Rusland zal weer met bevriende landen een soort alliantie moeten vormen.Wat een toestand.Als het zo doorgaat word europa echt de laatste slag.Maar we laten ons er toch niet onder krijgen door dat w.e.f gepeupel,want de haast van amerika het w.e.f de nato,navo,azov – bataljon ,de regeringspuppets en het ukrainse leger is opvallend hoog samen met die msm die niet meer weten waar ze de leugens vandaan moeten halen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *