University of me

Beheerst Rob Jetten de Ericksoniaanse hypnose uit NLP?

Beheerst Rob Jetten de Ericksoniaanse hypnose uit NLP? In een interview in de Ridderzaal lichtte Rob Jetten een aantal D’66 standpunten toe. Hij maakte daarbij gebruik van een bijzonder hypnotisch taalpatroon, namelijk het ’suggestie-commando’-patroon, dat hypnotherapeut Dr. Milton Erickson ook gebruikte in zijn hypnose-werk. Ook Barack Obama kent die techniek en in deze video leg ik je uit hoe dit werkt en hoe jij dit ook gemakkelijk kunt leren. Ericksoniaanse hypnose wordt ingezet door NLP- en hypnotherapeuten om ‘ongemerkt’ jouw overtuigingen en conditioneringen te beïnvloeden. Binnen zo’n therapeutisch kader kun je op deze manier gemakkelijk angsten of ongewenst gedrag veranderen in neutrale of prettige emoties en gedragingen. Je ontdekt hoe het werkt, in deze video.

 

 

==

 

Volg Het Andere Nieuws nu via Signal: https://signal.group/#CjQKIM1nl2X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

(Visited 957 times, 1 visits today)
4 thoughts on “Beheerst Rob Jetten de Ericksoniaanse hypnose uit NLP?
  1. Die hypnose leren we die mafketel wel af met nonverbale
    communicatie.
    Flikker op uit de politiek, vuile weffer.

  2. Ik heb 1 keer een jongen gezien die zei dat hij voor een grotere groep commando’s sprak en dreigde met te zeggen dat hun wisten wie degenen waren die ze moesten hebben.Vervolgens ging hij naar telegram en ik heb er nooit meer iets van hem gezien of gehoord.Ben bang dat dat het enigste is wat het Nederlandse volk aan mogelijk verzet heeft gegeven als het al echt was.Ik betwijfel of er wel echt iets van verzet is in dit land,zie het somber in maar ik blijf hoop houden.

  3. Het enigste wat die jetten kan hypnotiseren zijn kontjes en niet van vrouwen.Zou ook nooit een vrouw willen waar hij aangezeten heeft.Alleen het idee al ,zou me eigen doodkotsen.Vieze smeerpijp is het.Alleen dat loopje en die vieze kop al met dat rare kleurtje van hem en dat stemmetje,bah wat een misbaksel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *