Overige

Docu: Sadistisch kindermisbruik in de hoogste Amerikaanse kringen (Conspiracy of Silence) – Nederlands ondertiteld

Hoewel deze video niet gaat over satanisch ritueel kindermisbruik, eerder het sadistisch en seksueel misbruik van kinderen, bevat het zeker opnieuw een voorbeeld van satanische omkering. Die instituten die, zo wordt ons voorgehouden, de burgers moeten beschermen, politie en justitie, blijken in deze zaak het omgekeerde te doen. De daders wordt de hand boven het hoofd gehouden en de slachtoffers worden tot daders gemaakt.

Voor velen zal het schandaal rond Amerikaans miljardair Jeffrey Epstein een eerste kennismaking zijn geweest met het fenomeen van iemand die, vermomd als zakenman, de spil bleek te zijn in een wereldwijd netwerk van pedoseksuelen. Uit zijn “zwarte boekje” bleek dat een groot aantal bekenden en beroemdheden, uit de politiek, het zakenleven en entertainment, meevlogen in de zogenaamde “Lolita Express,” een privévliegtuig van Epstein waarin naar verluidt minderjarige meisjes werden vervoerd naar zijn privé-eiland, alwaar, naar verluidt, seksfeesten werden gehouden met een mogelijk satanische ondertoon.

In 2012, een jaar na diens dood, brak het schandaal rond volkslieveling van het Verenigd Koninkrijk en vriend van het Britse koningshuis, Jimmy Savile. Hier was het patroon hetzelfde. Politiek hooggeplaatste vermeende daders werden door de politie uit de wind gehouden, slachtoffers werden niet geloofd en zwartgemaakt.

Nederland dan, eind jaren 1990′. Bij een onderzoek naar een bordeelhouder in wiens zaak minderjarige jongens zouden werken, bekend komen te staan als het Rolodex-onderzoek, doken namen op van topambtenaren van Justitie in agenda’s van twee jonge mannelijke prostituees. Eén van de vermeende betrokkenen was topman bij Justitie Joris Demmink. Fred Teeven leidde het (n)onderderzoek. Hij zou later worden beloond met de positie van Staatssecretaris van Justitie. En een latere Minister van Justitie, Ivo Opstelten, vertelde in één zin voor de camera twee leugens en één waarheid. De leugens waren: “Het was niets” en “het is niets.” De waarheid was: “En het zal nooit iets worden.” Een helder ziende geest.

België, midden jaren 1990′. België is geschokt door het schandaal rond Marc Dutroux. Belangrijkste punt is dat ook hier weer een lijntje liep, via medeverdachte Michel Nihoul, naar het grote zakenleven en de politiek. Marc Dutroux, vol in de schijnwerpers, stond maar laag op de ladder in het geheel, maar de affaire draagt zijn naam.

Dan komen we bij de video van vandaag, Amerika, jaren 1980′, en ook hier volgt het verhaal hetzelfde patroon. Kwetsbare kinderen worden verleid en misbruikt, de vaak sadistische daders zijn afkomstig uit de hogere politieke en zakelijke kringen van Omaha, en de hoofdrolspeler, Lawrence King, had contacten in de hoogste kringen van de landelijke Amerikaanse politiek. Zodanig waren die connecties dat hij jonge prostituees, soms zelfs jonger dan 10 jaar, kon trakteren op een nachtelijke rondleiding in het Witte Huis, de ambtswoning van de Amerikaanse president, als beloning voor bewezen diensten…

Wederom een documentaire vertaald Door Eric van Dijk,

Als er één persoon is die prachtig en nobel werk doet, is het Erick van Dijk wel. Onuitputtelijk en met uiterste precisie vertaalt hij de belangrijkste video’s van de huidige tijd. Vertalen opdat een ieder deze video’s kan zien en begrijpen. Vol trots en met diep respect plaatsen wij van Het Andere Nieuws graag de vertaalde video’s. Je kunt Erick volgen (zeker doen) op de volgende manieren:

Je kunt Erick volgen via zijn eigen Bitchute kanaal: https://www.bitchute.com/channel/Dn2nOjrl76U1/

Ook is Erick te volgen via het censuurvrije Vriendenplek: https://vriendenplek.nl/ErickvanDijk

Erick heeft, zoals geschreven vele belangrijke video’s vertaald, een kleine selectie van zijn nobele werkzaamheden:

De voorbereidingen op het Neurenberg tribunaal 2.0, binnen deze link de linken naar de andere 39(!) delen, allen Nederlands ondertiteld.

Reiner Fuellmich: Neurenberg 2.0 Dag 4, Deel 12 – De psychologie, vraag en antwoord – Nederlands ondertiteld

De zesdelige serie over het einde van de bacterie-theorie

Deel de video’s met wereld, opdat we allemaal kunnen en moeten weten wat er echt gaande is!!

Hoe kun je ons volgen?

Onze FB back-up pagina (voor zolang het duurt)

https://www.facebook.com/wijzijnhetSpuugzat

Op onze eigen vrije Vriendenplek

https://vriendenplek.nl/HetAndereNieuws

En op Signal:

https://signal.group/#CjQKIM1nl2X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

En natuurlijk op www.hetanderenieuws.nl

Wil je als organisatie, website of als vrije journalist ook deel uitmaken van het tegengeluid? Sluit je aan bij de Vereniging voor Vrije Journalisten. Meer dan 60 vrije media gingen je al voor. Meld je aan! https://vvj.nu/

(Visited 1.718 times, 1 visits today)
2 thoughts on “Docu: Sadistisch kindermisbruik in de hoogste Amerikaanse kringen (Conspiracy of Silence) – Nederlands ondertiteld
 1. En begin 2021 publiceerde de moedige US-advocaat Lin Wood dit:

  https://www.afinalwarning.com/486360.html Hij maakt bekend door wie de wereld wordt geregeerd.
  Een sterke maag is geen luxe.

  En een aantal jaren geleden, tijdens een ontmoeting op een station ergens in NL, deed een kindermisbruikslachtoffer een boekje open over wat de alom van radio en tv bekende kindersekscrimineel r. uitspookt in de weekends dat hij niet hoeft te werken…….

 2. Nou ,als ze bij omroep VARA loslopende kindvluchtelingen zien…Sturen ze de geilaard Paultje de schreeuwleeuw het land in ???? Busje komt zo..!!!.met de geile Pedo Cantor fiets,m der in….
  stop je Omroep leuter in in n loslopende vluchtelinge Kleuter.
  Keesje Keesje Keesje zand zakken voor de deur …De Geilaard heeft weer n FEESTJE.
  In dit land moet je blij zijn voor de de kinderen als….er weer n lockdown komt…toch ?
  Busje komt zo….. bah bah !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *