De Andere Krant

Bellen naar de Twijfellijn van het Erasmus MC

Deze week een speciale podcast met de presentator Niels Lunsing en Journalist Toine Rongen van De Andere Krant. Beide gaan ze in gesprek met de twijfellijn van het Erasmus MC om een aantal kritische vragen te stellen. Spelenderwijs proberen ze in het gesprek meer van de praktijk te leren, dit maakt zichtbaar wat er achter de schermen bij de twijfellijn gebeurt.

(Visited 1.461 times, 1 visits today)
10 thoughts on “Bellen naar de Twijfellijn van het Erasmus MC
 1. Vraag bij een evt. volgende keer eens over wat dr Robert Malone als uitvinder liet weten…

 2. Dat meisje moet zelf toch ook wel begrijpen dat ze dit Niet Moet Doen. Arm kind, je zou haar ALLES kunnen laten doen.

 3. 10:27: Haha, googleën. In 1999 leerde ik bij informatica, dat dit soort informatie in expertsystemen zit opgeslagen. Ze is ook nog te lui om de links open te klikken en lees alleen de ingressen.

  Algemeen: de vaccinateur en de achterliggende wetenschap en de politiek moeten bewijzen, dat het veilig is en niet wij, dat het onveilig is.

 4. Vraag eens waarom ze M Koopmans uit de WHO gekieperd hebben?
  Dat mag je gerust stellen als je de 3de booster al gehad hebt?
  Zou M Verstappen een vaccin gehaald hebben?

 5. Sorry dat ik het moet zeggen maar hoe Toine Rongen overkomt op mij klinkt erg klunzig en niet serieus..

  Ik lees De Andere Krant al sinds het ontstaan als themakrant, ben zeer goed op de hoogte van deze experimentele gifspuiten en dat dit moet worden meegedeeld aan het slachtoffer die deze spuiten ondergaan. Ook heb ik recentelijk
  meegekregen van advocate Renata Goldeisen uit Oostenrijk dat op basis van een voorlopige toelating van een medicijn(????) door de EMA dit moet worden verteld aan het slachtoffer. In 2006 is daar in de EU een artikel in een Wet (weet niet welke) over geschreven dat dit verplicht is.

  (nu maar afwachten of mijn reactie. niet weer wordt genegeerd met plaatsen…).

  Harold Mulder
  Nijmegen

 6. Nou snap ik waarom het de twijfellijn heet. De telefonistes twijfelen zelf aan hun verhaal. 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *