Overige

Handen af van eigen huis!” – In de Vuurlinie # 2

Teken NU de petitie “Handen af van eigen huis” aan premier Rutte: https://cultuurondervuur.nl/petities/… 

Deze week “In de Vuurlinie” over de toenemende druk van de overheid op uw privé-bezit. We lanceren onze petitie “Handen af van eigen huis!

(Visited 701 times, 1 visits today)
5 thoughts on “Handen af van eigen huis!” – In de Vuurlinie # 2
 1. Wat een slecht programma. We zijn een DICTATUUR geworden. Al die aktietjes van mensen die vinden dat zij ontzien dienen te worden steun ik niet. Als je alleen opkomt voor jezelf dan doe je het ook maar zelf.

 2. handen af van het eigen huis Rutte Rutte waar ben je mee bezig , je gaat volledig mee met de ideen van Siegfried Kaag u bent volledig links wat een schande voor de VVD

 3. Massaal Rutte verrot slaan met zijn Schwabistische agenda.
  Thans ben ik gewoon voor geweld!

 4. Rutte en Kaag zitten op de schoot van ome Klaus van het WEF, die staan niet achter belangen van de Nederlander, waarvoor ze eigenlijk zouden moeten instaan?

  We worden gekaapt en gemuit in alle facetten van ons ‘zijn’!
  Zijn in ogen van de hardwerkende Nederlanders landverraders!

 5. Eerst word je opgeroepen om zoveel mogelijk een eigen huis te kopen. Nu worden we gestraft voor dit zelfde eigen bezit. Dat hebben we te danken aan de EU waar we niet voor hebben we gekozen. Die beginnen hoe langer hoe meer eisen te stellen . Waar ze niks mee te maken hebben. Maar helaas hebben we een Rutte die de EU alleen maar wil belonen. Want hij kijkt diezelfde naar de ogen. Dat gaat ten koste van de huiseigenaren. Daar heeft hij lak aan. Bij deze geven wij onze goedkeuring aan onze protest stem.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *