Café Weltschmerz

Bestaat reïncarnatie echt? – Peter Toonen en Peter den Haring

Peter Toonen gaat in gesprek met hypnotherapeut, coach en journalist Peter den Haring (1946) overzijn boek ‘Dikke Hans Leert Vliegen – Bestaat reïncarnatie echt?’.

Den Haring studeerde bedrijfskunde aan Nyenrode en voert al meer dan dertig jaar een coachingspraktijk in Den Haag. Daarin maakt hij gebruik van trancewerk, regressie, astrologie, aura lezen en familie opstellingen. Den Haring is ook een bekende Hagenaar als medeoprichter van het Haagse jongerencentrum Het Paard van Troje in 1972. Later was hij daar vijf jaar lang directeur. Hij was met de aanstelling van de eerste hash-huisdealer in Nederland één van de voornaamste voorvechters in de langdurige strijd tegen de de criminalisering van softdrugs. Als therapeut heeft hij duizenden cliënten behandeld met horoscopen, hypnosesessies, auralezen en Familie Opstellingen. Als discipel van de Indiase goeroe Bhagwan Osho Rajneesh verbaasde hij acht jaar lang (tot 1985) mensen door in oranje en rode kleren te lopen. Zijn journalistieke carrière begon met het verzorgen van een wekelijkse jongerenpagina in het Algemeen Dagblad in 1978. Sindsdien publiceerde hij in vrijwel alle New Age tijdschriften.

Het inmiddels negende boek van Den Haring is een bundeling van artikelen, columns en verhalen, gebaseerd op zijn hypnotherapiepraktijk. Den Haring schrijft vanuit ervaringen in zijn sessies over de spanning tussen de beperkende dagelijkse realiteit en een spiritueel verlangen naar verbinding en zinvolheid. Een jarenlang verblijf in India tekent zijn visie. Het zijn fascinerende ontmoetingen die hebben geleid tot deze indrukwekkende verzameling. Zo lees je behalve over het onderwerp reïncarnatie over vervloekingen, obsessies, orbs, bezeten kinderen, vegetarisme, HSP, hooligans, tweelingzielen en klopgeesten. Vanuit een grenzeloos optimisme over bewustzijnsverruiming en de kracht van positiviteit, durven experimenteren en loslaten, brengt dit boek een zowel diepgaande als humoristische doorkijk naar een wereld die voor veel mensen verborgen is.

Eerder schreef Den Haring romans, kinderboeken, vakliteratuur voor hypnotherapeuten (‘De Keizer Die Flauw Viel’ en ‘Eed op een Dode Moeder’) plus “Het Domino Orakel” voor occulte liefhebbers. Sinds 2006 is hij schrijver en uitgever van het online Tijdgeest Magazine met een oplage van meer dan 11.000 lezers.

https://www.elkuitgevers.nl/product/6730520/dikke-hans-leert-vliegen?

www.tijdgeest-magazine.nl

(Visited 552 times, 1 visits today)
One thought on “Bestaat reïncarnatie echt? – Peter Toonen en Peter den Haring
  1. Volgens geheime scripts van de Roswell crash affaire is reïncarnatie een technologisch gevangen zetten van spirits in vleeslichamen op deze strafkolonie planeet van het oude tirannieke imperium waar ook die Anunnaki goden afgezanten van waren, zowel evil spirits van het oude imperium als gevangen gezette spirits incarneren op deze hel planeet aan de rand van de Matrix kosmos.

    De RH negatieven zijn altijd de heersers, de rest altijd de slaven. Heel lang geleden creëerden ze speciaal de vleeslichamen om hun slaven de zijn, de Joden verdraaiden de oudere bronnen van de Soemerische kleitabletten naar dat symbolische verhaaltje van Adam & Eva in het paradijs, wat helemaal geen paradijs was maar concentratiekampen van het oude tirannieke imperium!

    Er is geen andere ontsnapping mogelijk dan door meditatie jezelf van dit vleeslichaam te bevrijden, zoals er in de oudheid de Boeddha & anderen ook hadden gedaan. Hun amnesia machines hebben de spirits hun echte geheugen gewist met hoge voltages gewist & hen baarmoeders van vrouwen integrickt met hypnotische instructies dat ze hier een speciale opdracht hebben. Eenmaal opgegroeid krijgt het brein van de niet spirit de overhand & denkt men dat men een kind is van de ouders.

    Om te voorkomen dat je terug wordt tot incarnatie gedwongen op deze planeet, moet je uw lichaam al tijdens je leven leren verlaten onder controle van je echte zelf. Anders moet je hier oneindig vast blijven zitten, het is een kwestie van aan hun reïncarnatie machines & traps te ontsnappen. Er zijn mensen die hun lichaam zelf kunnen verlaten, de meeste mensen niet bewust. Via lucide dromen kan men dat aanleren & oefenen. ”Vele goden zijn mensen geworden, maar weinigen zijn terug goden geworden”.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *