Café Weltschmerz

He’s back! – Shohreh Feshtali met Willem Engel en Jeroen Pols

Shohreh spreekt met Willem en Jeroen over de gebeurtenissen van de afgelopen twee weken. Het moge duidelijk zijn: de mannen laten zich niet intimideren en nemen geen gas terug! Alle informatie is inmiddels beschikbaar, een ieder die deze niet tot zich neemt, kiest er (on)bewust voor geen eigen verantwoordelijkheid te nemen en is daarmee onderdeel van het probleem in plaats van de oplossing.

Note: Willem is vandaag (03/04/22) weer opgepakt.

(Visited 558 times, 1 visits today)
2 thoughts on “He’s back! – Shohreh Feshtali met Willem Engel en Jeroen Pols
  1. Willem en Jeroen zijn de parels die voor de zwijnen werden uitgeworpen. Arm Nederland. De schok zal hard zijn als eenmaal doorkomt hoe verrot de Nedserlandse instituties zijn en de mensen die het gezicht hiervan zijn. Na de instorting die niet meer te vermijden is zal alles opnieuw opgebouwd moeten worden. Onderwijs, Justitie, Gezondheidszorg, Politie, Politiek, Bestuur, Media het vertrouwen is weg.

  2. Nee, je moet leren je dwangbuis lichaam te verlaten, wij zijn de spirit aliens die niet op deze hel planeet thuis horen! ”Vele goden zijn mensen geworden, maar weinig mensen zijn weer goden geworden”!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *