Overige

Bill Gates betrapt op het toegeven van ‘Klimaatverandering is WEF-zwendel’

Bill Gates werd betrapt op het toegeven dat de klimaatveranderingsagenda een gigantische zwendel is voor de Nieuwe Wereldorde in een nieuw opgedoken video waarin hij opschept dat de term ‘schone energie’ ‘de geest van mensen heeft verpest’.

Volgens Gates, die in 2018 voor een publiek van zijn inner circle sprak, zijn wind-, zonne-energie-, batterijtechnologie en andere hernieuwbare energiebronnen misschien in de mode, maar ze zijn NIET in staat om klimaatverandering op te lossen.

Zoals je in de videobeelden kunt zien, is het feit dat hernieuwbare energie niet echt in staat is om klimaatverandering op te lossen, ondanks dat het aan ons wordt verkocht als de remedie voor de zogenaamde door de mens veroorzaakte opwarming van de aarde, hysterisch grappig voor Bill Gates.

Waarom vindt hij het zo grappig? Misschien omdat hij een fortuin verdient aan deze zogenaamde “schone energiebronnen” en profiteert van de goedgelovige massa’s met hun “verknoeide geesten”.

Vernietigende dingen van de vader van schone energie zelf.

Dus nu Gates heeft toegegeven dat schone energie een oplichterij is, hoe verdedigt de ongekozen tsaar van de wereldgezondheidsorganisatie zijn plannen om mensen te dwingen te stoppen met het eten van vlees en te beginnen met het consumeren van zijn nepvlees?

Zoals Joe Rogan opmerkte, zou Bill Gates echt niemand de les moeten lezen over een gezond dieet.

Er zit natuurlijk een duidelijk financieel motief in Gates’ plan om mensen zijn nepvoedsel te laten consumeren, net zoals er was geweest met zijn Covid-‘investeringen’. Dit is de man die toegaf dat hij president Trump opdracht gaf om de mogelijke bijwerkingen van de nieuwe Covid-prikken niet te onderzoeken.

Vernietigende dingen, ik weet zeker dat je het ermee eens zult zijn. Maar Gates heeft een geschiedenis van – verdacht genoeg – een stap voor te zijn op grote wereldrampen. En er munt uit slaan als ze aankomen.

In de afgelopen jaren heeft Gates grote delen van de Amerikaanse en wereldlandbouw opgekocht. Vorig jaar werd Gates de grootste particuliere eigenaar van landbouwgrond in de VS.

De mede-oprichter van Microsoft wordt beschouwd als de grootste particuliere eigenaar van landbouwgrond in het land met ongeveer 269.000 hectare in tientallen staten, volgens de editie van vorig jaar van het Land Report 100, een jaarlijks onderzoek naar de grootste landeigenaren van het land.

Verdacht genoeg, na Gates snelle aankoop van het grootste deel van de Amerikaanse landbouwgrond, begonnen voedselproductiefaciliteiten tot de grond toe af te branden. Zou de man die de pandemie ‘voorspelde’ en handig bij de hand was om ervan te profiteren, ook de voedselcrisis hebben ‘voorspeld’?

Als je dit jaar hebt opgelet, weet je dat Nederland het experimentele territorium van het World Economic Forum is geweest, waar brutaal Great Reset-beleid is uitgerold door een volledig gekochte en betaalde overheid die namens het WEF werkt.

Eva Vlaardingerbroek sprak met Rebel News en legde het verband uit tussen Bill Gates en de Nederlandse overheid die het levensonderhoud van de boeren vernietigt.

Gezien de hoeveelheid pijn en lijden die het Great Reset “schone energie” -beleid toebrengt aan gewone mensen, kunnen ze echt worden gerechtvaardigd door de elite die ze ons opdringt?

Als je je herinnert dat Bill Gates vier jaar geleden met zijn vrienden lachte over hoe ‘schone energie’ de zogenaamde klimaatcrisis niet eens zal oplossen, kan er maar één mogelijk antwoord zijn.

De Great Reset is een oplichterij, ongeacht hoe je het bekijkt!

Vriendenplek, heb jij je gratis Goldmembership al opgehaald?

Hoe meer jij deelt, hoe meer mensen we bereiken!

Hoe kun je ons volgen?

Onze FB back-up pagina (voor zolang het duurt)

https://www.facebook.com/wijzijnhetSpuugzat

Op onze eigen vrije Vriendenplek

https://vriendenplek.nl/HetAndereNieuws

En op Signal:

https://signal.group/#CjQKIM1nl2X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

En natuurlijk op www.hetanderenieuws.nl

Wil je als organisatie, website of als vrije journalist ook deel uitmaken van het tegengeluid? Sluit je aan bij de Vereniging voor Vrije Journalisten. Meer dan 60 vrije media gingen je al voor. Meld je aan! https://vvj.nu/

(Visited 2.239 times, 1 visits today)
4 thoughts on “Bill Gates betrapt op het toegeven van ‘Klimaatverandering is WEF-zwendel’
  1. Laatst wees iemand mij op het fenomeen “verdien”model

    Het, bijna, allesbepalende en algemeen aanvaardde principe waardoor, waarvooren waarmee we allemaal genaaid worden..

    Niks meer maar ook niets minder

  2. Voor de mensheid is het beste verdienmodel 3000 weffers, spreekwoordelijk uiteraard, een kogel door de kop te jagen.
    Spaart miljarden levens!

  3. Een Nederlandse wetenschapper werkt mee met het project van bill genocide voor ‘kunstvlees, liet hij jaren geleden weten. Op het verzoek dezerzijds aan hem, inmiddels geruime tijd geleden, de contacten met g. te heroverwegen heeft hij niet gereageerd.

  4. Zet ze liever, desnoods eerst, aan het werk voor hun prikslachtoffers of tussen de kinderen in de mijnen voor hun teslas

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *