Blckbx

blckbx today: Lockdown Files ontmaskeren coronabeleid | Vanden Bossche over lablek | Natuurhumanisme

Maandag 6 maart 2023
– Nadat onder meer Anthony Fauci, de WHO en Marion Koopmans de ‘Wuhan lab leak theory’ afdeden als een fabel, verraste het Amerikaanse ministerie van Energie én de FBI met een statement dat de theorie naar alle waarschijnlijkheid wél klopt. Hierdoor ontketende zich een internationale discussie over de oorsprong van het coronavirus. Viroloog en vaccinoloog Geert Vanden Bossche was onder meer werkzaam voor de Bill & Melinda Gates foundation en GAVI en geeft vanavond zijn visie op de zaak.

– Uit de zogeheten ‘Lockdown Files’, oftewel ruim 100.000 gelekte WhatsApp-berichten van voormalig gezondheidsminister Matt Hancock, blijkt dat de Britse regering de bevolking eind 2020 ‘de stuipen op het lijf wilde jagen’ middels een nieuwe coronavariant. Arts Jan Bonte staat vanavond stil bij de onthullingen die een ontluisterende kijk geven achter het Britse coronabeleid.

– In de afgelopen jaren werden critici van het coronabeleid weggezet als dom, extreemrechts en ontkenners van het probleem. Professor dr. Paul de Hert staat vanavond aan tafel. Hij herkent vooral een levensbeschouwelijke kant van de ‘COVID-kritische’ mens en doopte de gemene deler tot natuurhumanisme.

Desk: arts dr. Jan Bonte, viroloog en vaccinoloog dr. Geert Vanden Bossche en Hoogleraar Technologie en Recht prof. dr. Paul de Hert
Presentatie: Sanae Orchi

Hoe meer jij deelt, hoe meer mensen we bereiken!

Hoe kun je ons volgen?

Onze FB back-up pagina (voor zolang het duurt)

https://www.facebook.com/wijzijnhetSpuugzat

Op onze eigen vrije Vriendenplek

https://vriendenplek.nl/HetAndereNieuws

Van Jail naar Freedom? En ALTIJD GRATIS! Klik & Klaar! –>  Vriendenplek.nl 

En op Signal:

https://signal.group/#CjQKIMnl

X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

Signal Kanaal 2: https://signal.group/#CjQKIN8Hi3DUBfV7RSX3WQLvthuGQRrt5PQuZp3jtVUo_LFJEhCohjtqAahO2qYhJlLHWtIT 

Telegram: https://t.me/+8W_XSyRrxhw2MTI0

En natuurlijk op www.hetanderenieuws.nl

Wil je als organisatie, website of als vrije journalist ook deel uitmaken van het tegengeluid? Sluit je aan bij de Vereniging voor Vrije Journalisten. Meer dan 80 vrije media gingen je al voor. Meld je aan! https://vvj.nu/

Het Andere Nieuws wordt mede mogelijk gemaakt door:

(Visited 456 times, 1 visits today)