Blckbx

blckbx today: Stedelijke stikstof opgeteld bij landbouw | Lab Leak-doofpot uitgelegd | Tisjeboy Jay

Woensdag 14 december 2022
– De Europese Commissie zet stikstof in grondwater uit industrie en woonwijken op conto van de Nederlandse landbouw. Zo staat er ook een meetpunt bij een hondenuitlaatplaats midden in Nijmegen. Landbouwjournalist Geesje Rotgers legt uit hoe vervuilde data de boeren onterecht nog verder in de problemen dreigt te brengen.

– Komt het coronavirus SARS-CoV-2 uit een lab of is het natuurlijk ontstaan? Een discussie die van een complottheorie langzaam is verschoven naar een heel plausibel verhaal. Journalist Marcel van Silfhout schreef erover in het nieuwe boek ‘Voorbij de Pandemische Chaos’ van epidemioloog Dick Bijl en volgt het levensgevaarlijke “Gain of Function Research” dossier al jaren.

– Comedian Jay Francis, beter bekend als Tisjeboy Jay, heeft ondanks zijn drukke theatertour deze maand tijd vrij gemaakt om bij ons aanwezig te zijn. Vanavond praat hij mee over actuele onderwerpen én blikt hij vooruit m.b.t. 2023.

Desk: landbouwjournalist Geesje Rotgers, onderzoeksjournalist Marcel van Silfhout en comedian Tisjeboy Jay
Presentatie: Sanae Orchi

Hoe meer jij deelt, hoe meer mensen we bereiken!

Hoe kun je ons volgen?

Onze FB back-up pagina (voor zolang het duurt)

https://www.facebook.com/wijzijnhetSpuugzat

Op onze eigen vrije Vriendenplek

https://vriendenplek.nl/HetAndereNieuws

Van Jail naar Freedom? Klik & Klaar! –>  Vriendenplek.nl 

En op Signal:

https://signal.group/#CjQKIMnl

X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

Mocht u zich niet meer kunnen aanmelden op de link hierboven, geen paniek, we hebben tweede kanaal geopend, aanmelden kan via deze link: https://signal.group/#CjQKIN8Hi3DUBfV7RSX3WQLvthuGQRrt5PQuZp3jtVUo_LFJEhCohjtqAahO2qYhJlLHWtIT

En natuurlijk op www.hetanderenieuws.nl

Wil je als organisatie, website of als vrije journalist ook deel uitmaken van het tegengeluid? Sluit je aan bij de Vereniging voor Vrije Journalisten. Meer dan 70 vrije media gingen je al voor. Meld je aan! https://vvj.nu/

(Visited 720 times, 1 visits today)