3 thoughts on “BPOC2020 – Nieuwsflits – 27 maart 2022 – aangifte tegen Minister-President Rutte
 1. Hou toch op met die justitia BS! Haalt geen moer uit! Lessen trekken! Daar kom je gewoon zelf de cel mee in, Micha Kat, hoeveel jaar al voortdurend zelf de cel in! Zijn vrienden nu ook allemaal & nu ook Willem Engel, Micha Kat vond ook al verdacht dat Willem Engel niet in de cel geraakte met zijn processen tegen de politieke bende! Dat is allemaal onder controle van de NWO, justitia, leger & politie, alles eigenlijk! Nieuws, bureaucratie, politiek, Parlement, de EU, noem maar op, alles!

 2. Ik vind het niet ok dat BPOC2000 na zo een lange tijd de handtekeningen van mensen gebruiken.
  Destijds heb ik ook getekend en omdat mijn vertrouwen in de BPOC er nog was.
  Ondertussen is mijn vertrouwen volledig weg o.a. omdat de politieverhoren nooit zijn bevestigd.
  Ik wil dus niet dat mijn naam hiervoor wordt gebruikt. Graag eraf halen.

 3. De BPWC, had gisteren nog even gekeken na 1 jaar ofzo. Ze bestaan nog, fijn.

  Wat hebben ze tot nu toe bereikt eigenlijk?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *