Blue Tiger

Brekend! Magic app bepaalt dat ivermectine u niet mag redden

De ANBB daagde de NHG (huisartsen) voor de rechter om Ivermectine vrij te geven voor haar leden en … de ANBB ving bot. Maar en passant kwam de app uit de mouw: studies naar geneesmiddelen blijken in alle westerse landen door een app gehaald te worden om al dan niet in de richtlijnen te worden opgenomen. En dat is zo merkwaardig dat Tom eens even een paar dagjes in deze materie dook. Al die richtlijnen zijn dan ook identiek. En landen waar de app niet gehanteerd wordt, gaan heel anders om met Ivermectine en HCQ. ONTHULLEND! Kortom: waar de app Ivermectine aan de strengst mogelijk eisen van de Evidence Based Medicine onderwerpt, doet ze dat totaal niet naar de coronavaccins!

(Visited 1.593 times, 1 visits today)
2 thoughts on “Brekend! Magic app bepaalt dat ivermectine u niet mag redden
 1. Nhg, ziekenhuisinstellingen die zich aan voorwaarden verbonden hebben worden m.i. gesubsidieëerd door WHO, die in feite vanaf de jaren 90 de rechten van de huisarts als poortwachter hebben afgenomen!
  Daar is deze idiote app voor in het leven geroepen om de arts monddood te maken?
  En zie hoe Bill Gates alles vanuit zijn foundation controleert, terwijl hij alleen goed is in zakken vullen?
  Een arts zou een andere diagnose moeten aanwenden, omzeilen i.d.g. om toch deze medicijnen te kunnen voorschrijven, denk hierbij aan reumatoïde arthritis, schurft, ontwormkuur bij stoelgangklachten? Zogenaamd liegen om bestwil?
  Kun je voorstellen dat veel artsen de jas aan de wilgen gehangen hebben, omdat ze de brui gegeven hebben aan deze protocollaire richtlijnen.
  We moeten hier hoe dan ook van af om artsen de functie waarvoor zij staan terug te geven m.n. poortwachter van de zorg!

 2. Goed werk Tom en ANBB !
  Ik wens jullie en je familie/gezin hele fijne kerstdagen en een zeeer voorspoedig 2022 en dat het verder verloop in deze zaak gunstig zal gaan uitpakken.
  Het Goede zal uiteindelijk zegevieren !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *