Overige

Compilatie politiegeweld Amsterdam, 2 januari 2022

Compilatie politiegeweld Amsterdam, 2 januari 2022, in de omgeving van het Museumplein en de van Baerlestraat.

De ME/Politie verstoorde de openbare orde. Iedereen moest van het Museumplein weg, maar mocht niet doorlopen, zo provoceerde de politie en sloeg er op los op vredelievende demonstranten.

(Visited 5.894 times, 1 visits today)
22 thoughts on “Compilatie politiegeweld Amsterdam, 2 januari 2022
 1. Geweldig, stelletje klerelijers zijn het die het verpesten voor diegene die vreedzaam wil laten zien en horen het niet met het beleid eens te zijn. Politie waarschuwt vaak genoeg als ze ruimte willen of mensenmenigte de andere kant op willen sturen. LUISTER dan toch eens, je verpest en draait aandacht in negatief nieuws. Je BEREIKT niets, helemaal niets..

 2. Ja zeg, dat is typisch staatisme, weten anarchisten al van in de jaren 1800! Politie & leger + rechtbanken altijd om het staatisme te dienen, niet de gewone mensen! Dat was altijd al zo! Slaap maar verder hee, doe vooral geen moeite om te breken met uw geloof in staatisme?

 3. Iedereen die door dit hondse, onwaardige politietuig wordt aangevallen, zelfs met bijtgrage, opgehitste honden heeft recht op zelfverdediging: doet u svp aangifte met als bewijs het beeldmateriaal!

  Verspreidt u het svp INTERNATIONAAL: lieden die gezworen hebben de grondwet te verdedigen, lappen die voor een groot deel al bijna 2 jaar aan de laars. Ze zijn totaal ziek in het hoofd.
  Uiteraard de goeden niet te na gesproken!

  Beste Martin Sitalsing: doet u nu eindelijk uw GRONDWETTELIJKE PLICHT?

 4. me behoort niet het synoniem te zijn van supersadisme, maar is het wel.

  Beste femke schwab: houdt u de ‘eer’ aan uzelf en stapt u op. U hoort thuis voor het ICC.

  Uw voorganger Eberhard van der Laan draait zich om in zijn graf wegens het ongehoorde sadisme van zijn, niet door de bevolking gewenste, serpentueuze opvolgster die ook haar geboortestad ENSCHEDE
  te schande maakt.

 5. je mag demonstreren he Femke……dat zei je toch……hoe in en in triest dit optreden !!!
  Wanneer durfen jullie eens echt de confrontatie met jullie eigen gedrag aan ……

 6. Nou, hun kinderen/ naasten zullen trots op ze zijn.👍 Kunnen ze direct ook even uitleggen dat ze een eed hebben afgelegd om de burger, en zijn grondrechten, te beschermen. Ten aller tijde. Zijn ze natuurlijk eventjes vergeten hè… Nu ja, ze hebben iig hiermee een erg ‘respectabele’ staat van dienst. Petje af hoor! 🐕‍🦺💯

 7. Je snapt er helemaal geen reet van. Ben je er bij geweest vandaag? De echte klerelijers zijn het die daar met stokken lopen te zwaaien en honden aflaten op een mensenmenigte. Grotendeels kwam daar vandaag samen om vredig en liefdevol te demonstreren maar daar hadden de Koninklijke marechaussee en de politie vandaag geen zin in. Ogen open doen gappie.

 8. niet zeuren zuurpruimende actievoerders dat is het risico van niet willen luisteren naar gezag

 9. Zo zou Rutte en zijn vrindjes Klaus en Maxima eens aangepakt moeten worden.
  Als we NU niet het nieuwe nazituig uitschakelen vallen er nog miljarden slachtoffers!

  Neem dit eens serieus!

 10. beste heer van Breukelen,
  luisteren is één ding, nadenken over wat er gezegd wordt, is de volgende stap….. ik verzoek U vriendelijk om daar uw aandacht op te focussen…. alleen luisteren, komt men niet ver mee, dialoog, standpunten uitwisselen..is gelijk aan een relatie: compromisssen…

 11. Hetzelfde truukje als eerder. Eerst omroepen dat iedereen weg moet en dat er anders geweld toegepast wordt. Maar zodra je die vordering volgt, wordt je in elkaar gemept/gebeten/enz. Staat allemaal op film en de grote fout die ze nu maakten is dat de massa dit niet pikte. Het is klaar. Hoog tijd dat de wanbeleidsmakers dat ook eens gaan beseffen. En wat politie betreft: Ook jullie worden genaaid!
  Kies de kant van het volk en het is over met die leugenaars.

 12. Politie is staatisme, dat was het altijd al! Blijf maar lekker geloven dat ze er voor de gewone mensen zijn, ik weet wel beter! Men wil blijkbaar de eigen ogen niet geloven hee, dat is al van in 1800 niet anders geweest! ”All cops are bad”, zie de video op mijn blog, de anarchistishe ervaringen sinds 1800! Je moet nog niet zo heel lang terug gaan, bijvoorbeeld de betogingen van Pegida tegen de islamisering? Antifa zijn geen anarchisten, dat zijn agressieve communisten, allemaal om daarmee het echte anarchisme kapot te maken, dat zijn de moordenaars van de anarchisten!

 13. Nog zo een wijsneus die er zeker bij is geweest praat niet als je er niet bij bent geweest en anders kijk de beelden maar eens ipv onzin uitkramen kom maar eens voor je vrijheid op of laat jij dat anderen voor je doen

 14. 80 jaar geleden werden dit soort politie acties uitgevoerd door zo genoemde Einsatzgruppen en weet je hoe die nu op Wikipedia worden genoemd? Paramilitaire doodseskaders! Zoek het verschil tussen nu en toen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *