Blckbx

Corruptie Britse artsen in beeld! Paul Weston rapporteert over COVID-vaccinlobby…

De Britse politicus Paul Weston maakte kort geleden een onthullende video waarin bewijzen voor corruptie en omkoping van artsen en politici in het Verenigd Koninkrijk pijnlijk duidelijk werden. Zo pijnlijk dat het noodzakelijk is om deze video integraal te delen.

‘Er is geen bewijs dat het vaccin je risico op trombose verhoogt,’ zei de Britse televisiedokter Ranj Singh live op televisie in 2021. Intussen weten we allemaal beter… Het AstraZeneca-vaccin is volledig uit de handel genomen, en niet omdat het zo’n veilig product was. Integendeel, in het Verenigd Koninkrijk loopt zelfs een collectieve rechtszaak tegen AstraZeneca omdat het gebruik van de injecties op grote schaal ernstig letsel en dood zou hebben veroorzaakt.

Programmamaker Flavio Pasquino zegt in de introductie van deze video: ‘De verantwoordelijken zullen rekenschap moeten afleggen voor hun daden en dat kan alleen als wij dat afdwingen.

Bron: blckbx

Vrijheid, doe mee!

Vriendenplek nu ook internationaal! Maak gratis een account aan!

Friendspace now also international! Create an account for free!

Waar kun je Het Andere Nieuws volgen?

Natuurlijk op ons eigen censuurvrije media platforms:

Vriendenplek

FriendPlace International

Facebook

Facebook Backup

X

Gettr

MeWe

Signal – kanaal 1

Signal – kanaal 2

Telegram

Wil je als organisatie, website of als vrije journalist ook deel uitmaken van het tegengeluid? Sluit je aan bij de Vereniging voor Vrije Journalisten. Meer dan 90 vrije media gingen je al voor. Meld je aan! https://vvj.nu/

Het Andere Nieuws is mede mogelijk gemaakt door:

(Visited 835 times, 1 visits today)