Overige

COVID-19 is een biowapen – Dr. David Martin – Nederlands ondertiteld

Het blijft een moeilijke discussie. Aan de ene kant heb je het virusverhaal. Een ziekmaker die zich vanuit een oorsprong via besmetting verspreidt over de hele wereld. Vanuit wat we allemaal hebben “geleerd” op school klinkt dat plausibel. Ons is allemaal geleerd “hand voor de mond!” als je moest hoesten of niezen, en op je kamer blijven als je verkouden of grieperig was. Want die vermaledijde kleine virusdeeltjes konden dan worden ingeademd door een gezond persoon waardoor deze ook ziek werd.

Maar zou dit een massale misvatting kunnen zijn? Is het inderdaad mogelijk dat, omwille van gigantische, onvoorstelbare winsten, een steenrijke Amerikaanse familie, de Rockefellers, erin slaagde zich met hun fortuin in te kopen op de machtsposities in de medische wereld en de medische wetenschap in hun voordeel naar hun hand hebben gezet?

Dat zou het andere verhaal geloofwaardigheid verlenen. Namelijk dat virussen niet bestaan, dat voor de fenomenen die we menen te kennen als ziekte andere verklaringen mogelijk zijn. Op de excellente website Niburu.co vind je een keur aan artikelen over beide kanten van deze kwestie, dus wil je meer weten dan kun je daar eens een kijkje nemen. Dat is een lopend debat en niet het onderwerp van deze video.

Maar laten we constateren dat er iets was wat heel veel mensen ziek maakte begin 2020 en het daar bij laten. Het belang van deze video is dat wat volgt werd gezegd in het Europese Parlement. De NOS had die dag waarschijnlijk iets beters te doen, ik heb er geen verslaggeving over gezien. Niet belangrijk genoeg…

Maar het verhaal dat hier met volle overtuiging wordt geschetst, onderbouwd en voorzien van legitieme bronnen, ten overstaan van het Europese Parlement, is nogal wat.

Dr. Martin geeft het niet eerder gehoorde historische perspectief rond het vermeende coronavirus. Zo zegt hij dat dit virus al in 1965 werd geïsoleerd. Welke methode hierbij werd gebruikt werd niet vermeld. Als niet de Postulaten van Koch werden gehanteerd kan men niet spreken van “isolatie van een virus.” Maar, nogmaals, dat is niet het doel van deze video. Het doel is een kijkje te krijgen op wat zich achter de schermen heeft afgespeeld.

Zoals het knutselen aan de vermeende virussen om hun functies te veranderen of te versterken, het zogenaamde gain of function-onderzoek. Dat hiermee op slinkse wijze werd doorgegaan, ondanks een moratorium.

Hoe aangepaste versies van vermeende virussen werden gepatenteerd. Huh???
Dat, na twee weigeringen bij het toekennen van een patent, het patentbureau werd omgekocht om de bevindingen van de patentonderzoeker te negeren en het patent toch toe te kennen.

Dr. Martins uiteindelijke conclusie: Er was opzet in het spel. Dit speelde al tientallen jaren. COVID-19 is een biowapen. We zijn op onvoorstelbare schaal voorgelogen.

Zoals altijd, absorbeer de informatie en oordeel zelf.

Bron en vertaling: Erick van Dijk

Je kunt Erick volgen via zijn eigen Bitchute kanaal: https://www.bitchute.com/channel/Dn2nOjrl76U1/

Ook is Erick te volgen via het censuurvrije Vriendenplek: https://vriendenplek.nl/ErickvanDijk

Waar kun je Het Andere Nieuws volgen?

Natuurlijk op ons eigen censuurvrije media platform:

https://vriendenplek.nl/HetAndereNieuws

FB: https://www.facebook.com/wijzijnhetSpuugzat

X: https://twitter.com/VriendenPlek

Gettr: https://gettr.com/user/hetanderenieuws

MeWe: https://mewe.com/hetanderenieuws.41/posts

Signal, kanaal 1: https://signal.group/#CjQKIM1nl2X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

Signal, kanaal 2: https://signal.group/#CjQKIN8Hi3DUBfV7RSX3WQLvthuGQRrt5PQuZp3jtVUo_LFJEhCohjtqAahO2qYhJlLHWtIT

Telegram: https://t.me/+8W_XSyRrxhw2MTI0

Wil je als organisatie, website of als vrije journalist ook deel uitmaken van het tegengeluid? Sluit je aan bij de Vereniging voor Vrije Journalisten. Meer dan 90 vrije media gingen je al voor. Meld je aan! https://vvj.nu/

Het Andere Nieuws is mede mogelijk gemaakt door:

(Visited 369 times, 1 visits today)