Café Weltschmerz

Data-analyse bewijst dodelijke opzet – Jeroen Pols en Willem Engel

Deze aflevering gaat over het onderzoek van de VAERS data, dat is de bijwerkingen van vaccins database uit de VS. Daar is aangetoond dat bepaalde batches van vooral Moderna en Pfizer ernstige schade veroorzaken en dat er een hele grote heterogeniteit is tussen de batches. Dat in combinatie met de registratie van de problemen van deze producten, die bekend waren bij de FDA en de EMA, laat zien dat er aan opzet grenzende roekeloosheid in het geding is en dat we dus te maken hebben ten eerste met een misdrijf, ten tweede dat de injecties moeten worden gestopt en ten derde dat alles teruggehaald en vernietigd moet worden.

 

 

==

Volg Het Andere Nieuws nu via Signal: https://signal.group/#CjQKIM1nl2X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

(Visited 2.944 times, 1 visits today)
13 thoughts on “Data-analyse bewijst dodelijke opzet – Jeroen Pols en Willem Engel
 1. Weten we toch al twee jaar mensen, wat is het nieuws? Mijn logica zegt alléén maar dat de bezetters moeten oprotten of sterven, het IS wij OF hun, samen gaan we niet blijven leven, dat is ZEKER!

 2. Aanvankelijk in de media weggezet als Wappie en “de Dansleraar” krijg ik steeds meer respect voor de vasthoudendheid en kwaliteit van het onderzoek van deze twee volhouders, groot respect voor dit werk en inzet. Dit kon wel eens de aanloop zijn van de val van dit “nieuwe” kabinet. Luis in de pels van de uitvoerders van het kwaad en meelopers.

 3. komt het louter door dat we in een totalitaire staat wonen dat dit alles gewoon op de markt blijf. Als het allemaal niet kan en mag waarom grijpt dan niemand in??? Ik ben hierin echt de weg wijt.

 4. Jammer dat het kaartenhuis (de jaren geplande uitgevoerde en tot de laatste adem volgehouden nep pandemie) pas instort na honderdduizenden doden. Dan wil ik het liever niet hebben over de doden die vast als een huis gaan komen op de midden en lange termijn. Het ¨moord kabinet¨ met zijn agenda van geforceerde injecties bovendien verbijsterend ook op kinderen heeft nog heel wat uit te leggen. Stoppen kunnen ze niet meer want ook dat is hun einde dus gaan ze door en zullen veel slachtoffers meesleuren in hun ondergang.

 5. Precies , ik ben de weg nog net niet kwijt maar de hoop zakt wel een beetje .
  Die Ernst Kuipers is gewoon weer Hugo maar dan met een ander jasje aan .
  De gluiperigheid en huichelarij druipt er van af Bij Mark Rutte en ,….hij zit er gewoon weer !
  Het is een groepje van mensen die 1 verhaal vertellen en alle kritiek naast hun neerleggen en gewoon doorgaan met waar ze mee bezig zijn .
  Hebben we nog niet genoeg gedaan dan om ze te overtuigen dat het niet klopt wat ze doen ?
  Allemaal levenslang de cel in en dat verhaal van ja maar het moest van Klaus Schwab dat zeggen ze maar tegen Klaus Schwab die 2 cellen verderop zit .
  Ja toch , niet dan ?

 6. Tegen bezetters is geen andere uitweg dan gewapend verzet, niet naar hun krombanken lopen, niet hun wapenovermacht van politie opzoeken, anders organiseren, stop met nog meer tijd te verliezen met argumenteren over iets dat men al twee jaar weet! De GENOCIDE agenda is hun doel, twijfelen daaraan is zelfmoord!

 7. De discussie waarheid of onwaarheid rond Corona maakt niets uit voor die tirannen, daar zitten die om te lachen, BEZETTERS moeten ALTIJD met wapens opgeruimd worden! Ondertussen zetten ze gewoon hun GENOCIDE agenda’s verder, dus als men zo verder blijft talmen zal het snel te laat zijn! Meer dan zes miljoen prikdoden wereldwijd onder de mat geveegd, daar moet je aan denken & de geprikten kunnen nog na twee jaar eraan sterven, maar dan zullen ze daar wel nieuwe varianten voor verzinnen, kunnen ze weer met extra moordpriks gaan pushen, zo zit dat smerig misdadig systeem van bedrog in elkaar, vanaf 2009 alléén maar over zogenaamde besmettingen zitten zeveren om zoveel mogelijk prikrommel te blijven pushen wereldwijd! De keuze aan de grote massa of ze zich zo willen laten uitmoorden? Maar ze sleuren de rest dan wel met zich mee! Dus die wakker zijn moeten vechten!

 8. Er is niet voor niets een aanklacht tegen Willem Engel in voorbereiding, z.g. wegens opruiing en valse informatie. Want ja, men gaat er prat op, dat er wel 22.000 aangiftes tegen hem zijn ingediend. (Tegen Hugo de Jonge ruim 60.000 !)
  Willem Engel loopt ‘Den Haag’ teveel voor de voeten, dus moet hem het zwijgen worden opgelegd. Alles gebeurt hier met voorbedachten rade…..
  Houd vol, Willem !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *