Ledennieuws VVJ

De Andere Krant: Krankzinnig

Het Andere Nieuws is lid van de Vereniging voor Vrije Journalisten. Binnen de VVJ hebben we afgesproken dat ieder op zijn eigen website aandacht schenkt aan de andere leden binnen de vereniging. Zo krijgt ieder de beschikking over een breder, en wellicht ander, publiek en krijg jij blogs, artikelen en video’s te zien die je anders wellicht niet tegen was gekomen. Zo helpen we elkaar.

In deze categorie vind je dus artikelen en video’s van andere Vrije Journalisten. Soms zullen we een introductie van een artikel plaatsen en kun je verder lezen op de site van de betreffende collega. Onderaan de post wordt altijd de link naar het originele artikel geplaatst.

 

We wensen je veel plezier bij onze collega’s!

De afgelopen twee jaar is het grootste deel van de wereldbevolking ingespoten met een volledig nieuw farmaceutisch product, dat vergeleken met de traditionele vaccins maar zeer beperkt getest was en waarvan de langetermijneffecten onbekend waren. Een meer riskante onderneming is nauwelijks denkbaar. Het is krankzinnig.

 

Nu blijkt dat er sinds de aanvang van die prikrondes wereldwijd veel meer mensen sterven dan voorheen, wordt er geweigerd de meest voor de hand liggende oorzaak in overweging te nemen. Een idiotere reactie is nauwelijks denkbaar. Het is krankzinnig.
Al aan het begin van de coronacampagne werd door wetenschappelijk onderzoek vastgesteld dat lockdowns veel meer gezonde levensjaren zouden kosten dan erdoor gered zouden worden. Desondanks legden de beleidsmakers die lockdowns op. Een slechtere beleidskeuze is nauwelijks denkbaar. Het is krankzinnig.
Omdat de capaciteit van de zorg dreigde te worden overschreden, gaf de regering meer dan 100 miljard aan gemeenschapsgeld uit aan allerlei onzinnige coronamaatregelen. Geen cent daarvan ging naar het uitbreiden van die zorgcapaciteit. Een meer onlogisch beleid is nauwelijks denkbaar. Het is krankzinnig.
Als reactie op de oorlog in Oekraïne, legden de beleidsmakers sancties op aan Rusland. Dat die sancties hoofdzakelijk de eigen bevolking zouden treffen, was voor iedereen die twee economielessen gevolgd heeft te voorzien. Een slechter besluit is nauwelijks denkbaar. Het is krankzinnig.
Het regeringsbeleid van de afgelopen periode heeft geleid tot enorm stijgende prijzen van levensonderhoud en scherp toenemende armoede. Desondanks gaan de regeerders honderden miljarden ophalen bij de bevolking om ‘klimaatverandering’ tegen te gaan. Een hartelozer beleid is nauwelijks denkbaar. Het is krankzinnig.
Lees dit artikel, geschreven door Pieter Stuurman, verder bij De Andere Krant:

Hoe kun je ons volgen?

Onze FB back-up pagina (voor zolang het duurt)

https://www.facebook.com/wijzijnhetSpuugzat

Op onze eigen vrije Vriendenplek

https://vriendenplek.nl/HetAndereNieuws

En op Signal:

https://signal.group/#CjQKIM1nl2X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

En natuurlijk op www.hetanderenieuws.nl

Wil je als organisatie, website of als vrije journalist ook deel uitmaken van het tegengeluid? Sluit je aan bij de Vereniging voor Vrije Journalisten. Meer dan 60 vrije media gingen je al voor. Meld je aan! https://vvj.nu/

(Visited 489 times, 1 visits today)
Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *