Café Weltschmerz

De baas eist een test of prik. Wat nu? – Isa Kriens en Frank Stadermann

De baas eist een test en/of een vaccinatie. Wat nu?

Veel werknemers worden door hun baas onder druk gezet om zich te laten vaccineren of te laten testen. Is de werknemer verplicht om daaraan gehoor te geven?

In deze uitzending behandelen Isa Kriens en Frank Stadermann de vraag welke rechten de werknemers hebben. Dat zijn er meer dan vaak wordt gedacht. Ook worden in deze uitzending tips gegeven hoe werknemers zich het beste tegenover hun baas kunnen opstellen: wees mysterieus, geef niet te veel prijs.

(Visited 595 times, 1 visits today)
One thought on “De baas eist een test of prik. Wat nu? – Isa Kriens en Frank Stadermann
  1. Sorry maar testen is ook een invasieve ingreep die vroeger in Egypte op de slaven toegepast werdt als marteling en bovendien bevat de PCR; lithium, ethyleenoxide en grafeenoxide… Tenzij je werkgever je kanker en mogelijke dood toewenst? Onzin wat hier verteld wordt. Zeker wanneer je je realiseert dat onze rechtsstaat/Nederland niet bestaat… Omdat de koningin Wilhelmina zelf afstand heeft gedaan van hart troon… Het is kwalijk wanneer je je toch aan criminele verdragen houdt aldus Martijn Luther King… Er wordt op zijn minst wel burgerlijke ongehoorzaamheid verwacht…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *