Overige

De chef-kok van Bill Gates zegt dat de miljonair ‘weigerde zijn gezin nepvlees te voeren’. – Engels gesproken

De persoonlijke chef-kok van Bill Gates heeft bekendgemaakt wat zijn voormalige werkgever op tafel zette voor zijn eigen gezin en raad eens – er was geen plantaardige nepvleesburger of synthetische, in een laboratorium gekweekte biefstuk te bekennen.

Ook was er geen krekel, insect of meelworm te bekennen aan de eettafel van het gezin Gates in zijn paleis in Medina, Washington, Xanadu 2 genaamd.

Terwijl Gates zijn giftige, in laboratoria gekweekte en plantaardige, ultra-verwerkte producten aan de consument opdrong, was het zijn eigen familie streng verboden om zich tegoed te doen aan deze Frankenfoods en stond zijn eigen eettafel vol met biologisch en grasgevoerd mager rundvlees, zalm en andere natuurlijke producten waarvan Gates heeft gezworen dat hij ze buiten het bereik van gewone consumenten zal prijzen ten gunste van insecten, insecten en in laboratoria gekweekt rundvlees.

De schaamteloze hypocrisie is genoeg om je te laten stikken in je door het WEF goedgekeurde krekels, maar het wordt nog erger als je hoort wat de laatste onderzoeken zeggen over de producten van Gates en hoe slecht ze precies zijn.

Bron: The People’s Voice

Vrijheid, doe mee!

Geniet van vrijheid zonder BIG TECH > Al een account bij FriendsPlace International onze nieuwe vrije Social Media? Claim je account via Soulflix.nl en krijg GRATIS een Goldmembership t.w.v. €80.

Waar kun je Het Andere Nieuws volgen?

Natuurlijk op ons eigen censuurvrije media platforms:

Vriendenplek

FriendPlace International

Facebook

Facebook Backup

X

Gettr

MeWe

Signal – kanaal 1

Signal – kanaal 2

Telegram

Wil je als organisatie, website of als vrije journalist ook deel uitmaken van het tegengeluid? Sluit je aan bij de Vereniging voor Vrije Journalisten. Meer dan 90 vrije media gingen je al voor. Meld je aan! https://vvj.nu/

Het Andere Nieuws is mede mogelijk gemaakt door:

(Visited 414 times, 1 visits today)