Café Weltschmerz

De dictatuur is uitgeroepen – Erik van der Horst met Pieter Stuurman

Op 7 juli jl. werd in Nederland officieel de dictatuur uitgeroepen. De overheid heeft zichzelf daarmee in staat gesteld om Nederlanders te onderwerpen aan verstrekkende maatregelen, zoals uitsluiting en opsluiting.

Erik van der Horst en Pieter Stuurman bespreken hoe het zo ver heeft kunnen komen.

“Niemand gelooft het nog. Maar iedereen gelooft dat iedereen het gelooft.”

(Visited 571 times, 1 visits today)
4 thoughts on “De dictatuur is uitgeroepen – Erik van der Horst met Pieter Stuurman
 1. Ik ben een echte wappie en heb sinds de uitgave van de A2 formaat raamposters door de Blauwe Tijger, als enige in de hele omgeving de posters met de kop van Klaus en het spuitenkruis voor het raam. Maar door deze video ‘De dictatuur is uitgeroepen’ ben ik diep geschokt. Ze is (mogelijk onbedoeld) op cruciale punten bijzonder misleidend. Ik kan dit toelichten maar doe dit hier niet.

 2. ‘Je reactie is in afwachting van moderatie’
  Dit is een voorbeeld van ‘klassieke’ beperking van de vrije meningsuiting. De vrije plaatsing van reacties kan men weliswaar onderwerpen aan beschavingsregels die bij overtreding onmiddellijk worden verwijderd, maar wie de moeite niet neemt om reacties à la minute te controleren grijpt naar de ergerlijke beperking van moderatie. Smoesjes om dat te doen zijn er genoeg, maar als dat ergens niet past is dat bij media die zeggen te strijden voor de vrijheid en de vrije meningsuiting. Moderatie is begin van censuur.

 3. Omdat mijn standpunt over moderatie (wat ik overigens wel blijf onderschrijven) niet van wereldschokkende betekenis is, wijk ik er hier van af.

  Erik van der Horst zei: “Ik ben misschien wel de pessimistische binnen cafeweltschmertz, want volgens mij krijgen we het schip niet meer gekeerd” hetgeen Pieter Stuurman bevestigde. Dat klinkt hopeloos en dat is het ook als wij ons moreel en ethisch moeten herbezinnen over het verschijnsel hiërarchie.
  Wie de term biologische oorlogvoering in de mond neemt in het kader van gedwongen spuiten, met heel veel doden en ernstige bijwerkingen, een digitaal ID, uitsluiting, opsluiting, mondkapjes, testen, discriminatie op basis van medische gegevens, gaat volledig voorbij aan het feit dat de er al heel lang sprake is van een wereldregering en dat de eerste, voor ieder duidelijk herkenbare, biologische oorlogvoering begon eind jaren 60 van de vorige eeuw.

  DE GREAT RESET EN HET BEWUSTZIJN VAN DE CONSUMENT
  Dat mensen niet kunnen geloven dat ze in een alles vernietigende dictatuur leven, komt o.a. omdat zij het verschil tussen een abortus in persoonlijke levenssfeer en het politieke besluit tot wettiging van massamoord niet zien. Zij leven al heel lang in een consumentenwereld van amusement, reclame, mode, seks, consumptieartikelen, etc. Door decennia lange psychologische beïnvloeding en voortgaande maatschappelijke acceptatie (gewenning) is abortus een ‘gewone medische ingreep’ geworden die door de staat (lees belastingbetaler) wordt vergoed.

  Toch een beetje een vreemd gevoel. Een wereldbevolking die in doodsangst met een muilkorf rondloopt en die in de afgelopen 40 jaar instemde met de dood van van meer dan anderhalf miljard (1,5 duizend miljoen) ongeboren levens.

  Onweerlegbare woorden van waarheid. Hij had ervaring en sprak onweerlegbare woorden van waarheid. “Radio ist eine gefährliche Waffe in den Händen derer, die wissen, wie man damit umgeht” Hij was een man die al eerder een poging deed om mens en wereld te ‘verbeteren’. Onder andere met het programma ACTION T4

  De naoorlogse machthebbers en hun media namen nadrukkelijk afstand van de gruwelen die deze man met zijn gevolg had aangericht, maar zij koesteren een soortgelijk ‘ideaal’. Geraffineerder, dodelijker en wereldomvattend. Dit keer is het niet één man die staat te schreeuwen, maar een wereldwijde piramidale opeenstapeling aan machthebbers, mediamenners, journalisten, schrijvers, mega bedrijven, stichtingen, grote organisaties etc. Zij willen gezamenlijk de wereld ‘verbeteren’. Na enigszins bekomen te zijn van deze verschrikkelijk oorlog werd in 1951 eine neue gefährliche Waffe geïntroduceerd, de televisie, in Nederland de NTS, later omgedoopt in NOS. Het nieuwe massamedium kon de verschrikkelijke beelden van de oorlog rechtstreeks in de huiskamer brengen en zou de daarop volgende decennia niet in gebreke blijven ze met grote regelmaat in beeld te brengen. Gelijktijdig werkte, de nieuwe übermensch, aan de seksualisering van de samenleving en de legalisering van het doden van de ongewenste ongeboren mens. De massaliteit ervan onttrokken aan het volkse bewustzijn en grondiger dan ooit.

  DE NIEUWE WERELDORDE.
  Ieder heeft krachtens de wet recht op onaantastbaarheid van zijn lichaam. Behalve als de wetgever en zijn onderdanen daar anders over denken. Het verplichte prikkie met anti Covid troep is niets vergeleken met de wettelijke beschikking van overheden en wetenschappen over het menselijk lichaam. De overheid en haar wetenschappers hebben de beschikking over het menselijk lichaam tot 24 weken officieel in 1984 gedeeld met het volk (Abortuswet) Op 20 juni 2002 kregen de overheid en haar wetenschappers de volledige beschikking over het menselijk lichaam, al vóór de conceptie (Embryowet). Inmiddels hebben alle ziekenhuizen in Nederland een vergunning voor het doden van de ongeboren mens. In de ene operatieruimte wordt gemoord, in de andere wordt alles uit de kast gehaald om te vroeg geboren baby’s te redden. Zelfs de ontwikkeling van een kunstmatige baarmoeder zou premature baby’s meer kans moeten gaan geven. (1)

  Hoogleraar Guid Oei: ‘Eerste baby in 2024 de kunstbaarmoeder in’ (2)

  Vanwaar die ‘levensreddende houding’ van politiek en wetenschap voor de premature baby? De logica van complotwappie verondersteld dat de kunstmatige baarmoeder op termijn heel andere ontwikkelingen dient dan premature baby’s redden in een wereld die ondergaat aan overbevolking en klimaatrampen. En dat is het volledig kunstmatig fokken van mensdieren zonder tussenkomst van de natuurlijke baarmoeder. Voorlopig blijft het nog even bij embryokweek. Ectogenese, de groei van een embryo of foetus volledig in een kunstmatige omgeving is nog verre toekomstmuziek. Een embryo moet in het laboratorium voldoende volgroeid zijn om het te kunnen overbrengen naar een kunstmatige baarmoeder. (3)

  Inmiddels moet wettelijke termijn (14 dagen) om een embryo in het laboratorium in leven te mogen houden wel worden verlengd. (Achter gesloten deuren is dat natuurlijk al lang het geval). Die 14 dagen komen nogal hypocriet over in een wereld waar abortus tot mensenrecht wordt verheven. En laat ons eerlijk wezen. Als abortus een mensenrecht is, dan hebben onderzoekers toch zeker het recht om een embryo kunstmatig in leven proberen te houden tot het een foetus van 24 weken is. Toch? (4)

  Geen zorgen er komt verandering in. De International Society for Stem Cell Research (ISSCR) heeft namelijk onlangs de bijgewerkte richtlijnen voor stamcelonderzoek vrijgegeven. En daarin wordt tevens gesproken over de versoepeling van de ’14 dagen-regel’. (5)

  27 mei 2021 NOS: “Volgens de onderzoekers is het is tijd het publiek te onderwijzen over de mogelijke voordelen (het verlengen van de termijn) en om te werken aan een nieuwe consensus.” De NOS staat al helemaal klaar om mensen met een kinderwens over de streep te trekken voor dit ‘nobele streven’ van overheid en wetenschap.

  COMPLOTWAPPIE
  Met het nobele streven van Klaus Shwab; ‘U zult niets bezitten maar gelukkig zijn’, rijst de vraag waaruit dat geluk bestaat. Het GROTE GELUK in de nieuwe wereld bestaat uit twee niet materiële levenscondities.

  Het EERSTE GROTE GELUK is, dat iedereen die een medische en psychologische geschiktheidsverklaring kan overleggen, op verzoek een kind van de wereldoverheid kan verwerven.
  Nu man en vrouw voorzien zijn van een nieuwe identiteit gebaseerd op persoonlijke seksuele lust, vallen daaronder; aseksuelen, biseksuelen, heteroseksuelen, homoseksuelen, lesbiennes, panseksuelen, pedoseksuelen en tenslotte transgenders zowel met als zonder operatieve aanpassing. Het maakt daarbij niet uit of je alleenstaand, een paar bent of dat je als commune een baby wilt opnemen.
  Als een peuter vraagt: ‘Hoe worden kindjes gemaakt?’ kun je daarop antwoorden dat kindjes gemaakt worden door de Grote Baas van de wereld.
  Om dit alles mogelijk te maken zal de nieuwe wereldregering de groeiende scheiding van voortplanting en seksualiteit stimuleren om uiteindelijk de volledige kunstmatige voortplanting en alle vergunninghouders geheel onder eigen beheer te brengen. Natuurlijke zwangerschappen zullen onder controle komen. (privacy bestaat niet meer) Indien nodig geacht, in het kader van de wet ‘Overtallige Bevolking zal men onder drang een beroep moeten doen op het mensenrecht abortus.

  Het TWEEDE GROTE GELUK bestaat in de voltooiing van wat eens begon als de seksuele revolutie. Vrije vrijwillige seksuele omgang voor en met alle leeftijden. Zo kunnen ook peuters en kinderen delen in het GROTE GELUK.
  Heden geeft de breuk met de natuurlijke opeenvolging van generaties nog wat problemen met kinderen die door de achterhaalde familiaire structuur werden opgezadeld met de traumatische vraag naar hun natuurlijke verwekkers.
  Het een kwestie van gewenning om daar van af te geraken………… en nog veel meer, veel te veel voor dit plekje.

  Met de focus geheel op het gewenste en ongewenste kind in eigen situatie heeft de consument de beschikking over het menselijk lichaam geheel in handen van overheden en wetenschappen gegeven en de massamedia hebben het daarop aangestuurd. Maar dat zijn voor de nieuwe media geen onderwerpen, ook al is dat niet slechts een zaak van geloof maar van gewoon gezond verstand, daar durven ze niet aan, zelfs cafeweltschmerz niet.
  Demissionair minister Hugo de Jonge getuigt van geloof: “Geloof is een anker, geeft je rust, dat geeft houvast. Dat is altijd zo geweest en dat is ook afgelopen anderhalf jaar zo geweest” Welk geloof dat is verteld hij er niet bij, maar mogen we aannemen dat het de God van de christenen is?

  (1) https://www.rtlnieuws.nl/gezondheid/artikel/109916/kunstmatige-baarmoeder-moet-premature-babys-meer-kans-geven
  (2) https://www.parool.nl/nieuws/hoogleraar-guid-oei-eerste-baby-in-2024-de-kunstbaarmoeder-in~b2b7c94e9/?referrer=https%3A%2F%2Fwww.google.com%2F
  (3) https://clinicatambre.nl/geri
  (4) https://stirezo.nl/artikelen/europees-parlement-wil-van-abortus-mensenrecht-maken
  (5) https://www.scientias.nl/laboratoriumexperimenten-met-menselijke-embryos-mogen-vanaf-nu-ook-langer-dan-14-dagen-duren/

 4. @ Anatole Sala bedankt voor u reactie en kennis !
  Bedenk dat ook wij die denken… wakker te zijn minstens 30 jaar achterlopen !
  6:39 Min info > insider and bankster =Ironische aanduiding voor een bankier George Green Talks Cloning Presidents and Making people in 2011.
  https://duckduckgo.com/?t=ffsb&q=george+green+kloning+president&iax=videos&iai=https%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DcCD6dk2OtK8&ia=videos

  n aanrader is deze video uit 2016 van George >George Green: Selection of Presidents by “Elite”/Extraterrestrial Technology/False Flags/Genocide

  https://duckduckgo.com/?t=ffsb&q=george+green+kloning+president&iax=videos&iai=https%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DwA6wqOJEbEo&ia=videos

  George haakte af tijdens verkiezingen …zijn 14 jarige dochter kwam binnen tijdens zijn gesprek met Robert Kennedy….Die zij ik wil met haar naar bed….I want to sleep with her…no I said …this is my 14 year old daughter…to which Robert said …I don’t care !!!!!!!

  Ook de oude pierre elliott trudeau was aanwezig en n groot aantal andere LAAG-waardigheids bekleders

  Gratis $igaren dozen op tafel…met ….zonder sigaren….vol met Coke!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *