Overige

De GGD heeft 2 jaar geleden bewust een verouderd systeem gebruikt & Marion Koopmans werkt voor de Chinezen

De ggd heeft 2 jaar geleden bewust een verouderd systeem gebruikt, waarbij enkel wat functies zijn uitgeschakeld maar niks is verbeterd. Doordat er 25 ggd regio’s zijn, sommige werken digitaal en anderen werken tot op de dag van vandaag nog met papieren. Iedereen die bij de ggd werk deed achter een laptop, elke kantoorbaan, had inzicht in alle gegevens.

Je kon alle personen in de programma eventueel selecteren of opzoeken, waarna je de selectie kan exporteren als telefoon contact, pdf of excel. Op dezelfde manier kon je ook importeren.

Er was geen toezicht, er werd niks vertelt of ingewerkt je moest alles zelf uitzoeken. De GGD directeur doet alsof het de ggd is overkomen en machteloos waren, terwijl ze er direct van wisten.

De mensen die de lekken hebben gemeld zijn ontslagen, waarna er veelal studenten voor weer komen van buitenlandse afkomsten.
In je eerste contract was geregeld dat je 4 maanden zonder een VOG mocht werken, wou je daarna een jaarcontract moest je een VOG laten zien.

In de media schrijft de ggd dat het om enkele gegevens ging, maar het gaat om tienduizenden persoonsgegevens, oa van de ministers en Peter r de vries.

Het systeem is nu zo gemaakt dat de menu knopjes voor exporteren weg zijn, maar met sneltoetsen het nog steeds kan. Ook wordt er nog veel lokaal opgeslagen op je pc of laptop.

De ggd accepteert geen klokkenluiders of mensen die gaten in het (beveiligings) systeem melden en worden direct ontslagen.

Bron: de Kapitein – https://www.youtube.com/channel/UCXdkHJwMBAgii4YFX88x5mw

Sky news deelt mee dat Marion Koopmans voor de Chinezen werkt. Ze is corrupt en dient per direct u haar functie te worden gezet.

 

==

 

Volg Het Andere Nieuws nu via Signal: https://signal.group/#CjQKIM1nl2X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

(Visited 2.027 times, 1 visits today)
3 thoughts on “De GGD heeft 2 jaar geleden bewust een verouderd systeem gebruikt & Marion Koopmans werkt voor de Chinezen
 1. Wat zit die GGD hondekop te beuzelen zeg

  Euh euh, ja zeg maar nou euh euhm …

  Het is gewoon een waardeloos kutsysteem! Opgepoetste lelijke kleurloze prikdoos

 2. Nooit oproepen tot het afschieten van landverraders
  ———————————————————————————

  Dit is geen oproep tot het afschieten van de WEF deelnemers, maar wel een uiting
  van mijn veranderde attitude. Ik zal de vlag uitsteken als er weer een wefgenocidecrimineel
  minder in kabinet en kamerkartel is. Ik zal juichen als het WEF met de Rockefellers en Bill Gates
  tot een duister verleden behoren.

  Nooit oproepen, maar…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *