De Nieuwe Wereld

‘De macht is bezig zichzelf te breken.’ Een gesprek met Karen Hamaker-Zondag

Marlies Dekkers in gesprek in gesprek met astrologe Karen Hamaker-Zondag over haar astrologische kijk op recente geopolitieke ontwikkelingen.

We hebben een FB ban te pakken!

Vanzelfsprekend kun je ons blijven volgen, natuurlijk via de site hetanderenieuws.nl en via het censuurvrije social media platform; Vriendenplek.nl https://vriendenplek.nl/HetAndereNieuws
Op Facebook plaatst ook de pagina https://www.facebook.com/wijzijnhetSpuugzat al onze video’s.
Ook via Signal zijn we te volgen: https://signal.group/#CjQKIM1nl2X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

(Visited 2.185 times, 1 visits today)
8 thoughts on “‘De macht is bezig zichzelf te breken.’ Een gesprek met Karen Hamaker-Zondag
 1. Staatisme gaat zichzelf nooit breken, U gaan ze breken! Als je hen laat zitten, als je er blijft op stemmen, ze hebben de overgrote massa altijd onder controle gekregen op deze planeet, alléén maar door hun kado gegeven macht aan geweld monopolie!

 2. Totaal geschift en daarin had Adolf Hitler ook zijn inspiratie. Godverderdee wat een kwatsch!

 3. In tijden van wanhoop gaan sukkels bidden en vluchten in astrologie en orakels van Delphi.
  Zinloos geleuter want geld hoort gewoon een ruilmiddel te zijn. Klimaat is kul. Maxima is kul
  en likt de lul van Klaus. Klaus is een zak zonder ballen. Rutte is een maatje van de klimaattafelhoertjes
  in de Witte met verzakkende oogspieren.
  De vlucht naar de Bergen naar aanleiding van de kletspraatjes van Stoffler.
  link: https://en.wikipedia.org/wiki/Johannes_St%C3%B6ffler
  Karen Hamaker-Zondag is even lachwekkend!

  Gelukkig kunnen we af en toe onder de WEF-nazi’s ook nog even lachen.
  Met dezelfde gekkies als hier:

  mario draghi
  anthony fauci
  christine grady
  karl nehammer
  sebastian kurz
  alexander schallenberg
  christian drosten
  justin trudeau
  maxima zorreguieta
  mathilde van saksen coburg
  rania of jordan
  dirk jan omtzigt
  femke halsema
  carola schouten
  hubert bruls
  sybrand van haersma buma
  sharon dijksma
  philippine de rothschild
  sofia van spanje
  elizabeth windsor
  charles windsor
  andrew windsor
  william windsor
  harry windsor
  sergio mattarella
  olaf scholz
  angela merkel
  heiko maas
  heiko von der leyen
  ursula von der leyen
  jacinda ardern
  scott morrison

 4. Marlies Dekkers,
  svp pleurt op met sterrekijkertjes hier een podium te geven.
  Liever een echte denker, zoals ik!
  Maar je bent gewoon bang voor een pittig interview!

 5. Op een punt heeft de dame gelijk en dat is de wereldregering, maar er word vergeten dat het nazisme daar al lang een deel van uit maakte.

  Astrologisch geklets poogt dat mens aan het wereldtoneel te lijmen. Wat de russofobie heeft ze gelijk. Verder tipt ze nog ff aan Griekenland dat
  met zijn anarchisten door de VS is bestreden.
  Hamaker heeft gedeeltelijk mijn sympathie. Haar sterrenwichelarij is totale gespikkelde waanzin. Vrees dat deze kletsmajorette haar rokje naar de wind laat waaien.

  Geef mij maar ‘Gezond Verstand’!

  Krijg een vies gevoel bij deze trendkletsers voor eigen portemonnee met horoscopisch gezwam!

 6. En belanden we hier: En zie deze How London became the dirty money capital of the world https://youtu.be/gyk12Wf_TeQ En Astrologie is de taal van ether het 5e element in het menselijke lichaam en zit in ieders DNA/rDNA en is het geheugen van ieder mens hier op aarde en verloopt de aarde in cycli in evolutie en gaan we van begeerte naar intelligentie en zijn dit de oudste wetenschappen en is geschiedenis kennen. Oude energie tot 2009 was Anderen de schuld geven, toe-eigening zonder maar enig recht, wet en regelgeving, dader/slachtofferrol eigen wil opleggen en controle houden zijn/waren de ingrediënten van de vorige cyclus die langzaam aan het veranderen is.

  De nieuwe Waterman energie is: terug naar oorsprong, authenticiteit, respect voor het individu en moeder aarde zoals: Transformatie, Eenheid, Holisme, Liefde, Acceptatie, Naastenliefde, Compassie, Vrijheid, Vrije wil ervaren. De poort naar ons hart werd hierbij geopend als je geweten had hoe de cyclussen werken en brengen oude hartsverlangens wat zielsverlangens zijn alsnog naar boven en uit zich op alle fronten in onze samenleving.

  Zielsverlangens worden nog steeds ondermijnd door opgelegd gedrag (kindsgedrag)terwijl vrijheid zorgt voor de creatiespiraal die ons allen laat groeien in de wereld voor al wat leeft. Zonder creatiespiraal geen evolutie en herhalen we wat reeds eerder gebeurde is kopieer gedrag. En belanden we hier met heel de wereld: En waar willen we heen is: terug naar oorsprong, authenticiteit, respect voor het individu en moeder aarde en verplaatsen we van begeerte naar intelligentie. “We geloven niet langer blind in de overheid, onze ouders of beroemdheden, maar meer in onszelf.”
  https://www.goedgevoel.be/artikel/happy-living/het-watermantijdperk-gaat-in-en-zal-ruim-2000-jaar-duren-wat-kan-je-volgens-astrologen-verwachten?referrer=https%3A%2F en is hier aan mee doen voor echte vrijheid https://www.europeansunited.eu/nl-be/home-3/ en deze https://www.stopworldcontrol.com/downloads/GrandJurySummary1.pdf

 7. Onthulde het nieuwe tijdperk werd ingeluid als de huidige perceptie van tijd instort en spirituele perceptie zich uitbreidt

  Legt de psycho-spirituele voorbereidingen uit die nodig zijn om over te gaan naar dit nieuwe tijdperk
  Laat zien hoe de uitlijning van de zon met het Galactische Centrum mensen in staat zal stellen het bewustzijn te ervaren dat normaal is voorbehouden aan sjamanen, farao’s en wijzen

  Dit is een buitengewone tijd in de geschiedenis van onze planeet. In 2012 stond zon voor het eerst in bijna 26.000 jaar het dichtst bij het Galactische Centrum staan. Deze Galactische Afstemming, die begon met de Harmonische Convergentie in 1987 en zal eindigen in 2023, biedt een zesendertigjarige kans voor de mensheid om deel te nemen aan de creatie van een nieuw tijdperk van wereldwijd verruimd bewustzijn.

  Nu hebben we ellenlange discussies met superego’s die maar geen spiegel voor willen houden met wat er gebeurt en hun leiderschap hebben weggeven aan een macht die controle wil houden.

  Zoals de mensheid het jaar afsluit met een spetterende vuurwerkshow, zo sluit de kosmos al een half jaar lang de meer dan 2 eeuwen durende cyclus af met zijn grootste vuurwerkshow in de vorm van de meest bizarre weersveranderingen ooit die de hele wereld nu meemaakt zoals reeds eerder gebeurde als je geschiedenis had geraadpleegd voor wat komen gaat.

  1) Plotselinge overstromingen plotselinge overstroming
  2) Windstormen: Tornado’s, tropische cyclonen, tyfoons, sneeuwstormen, hagel, orkanen, droogte, kou
  3) Brand: bosbrand, brand, smog
  4) Aardrampen: aardbevingen, tsunami’s, modderstromen, lawines, ijslawines, zinkgaten, vulkaanuitbarstingen. De aardkorst beweegt
  5) Rampen: epidemieën bij mens en dier, opwarming van de aarde

  De kracht van de maan

  Over de ENERGIE van de maan en de invloed die zij uitoefent op de natuur, onze gezondheid, financiën, liefde, familie en avontuur momenteel die wereldwijd gaande is.

  Dat de maan HET GEDRAG van mens en dier, de getijden en andere natuurverschijnselen beïnvloedt is algemeen bekend. Dat de kracht van de maan óók invloed heeft op ons dagelijks leven en op gebieden zoals familie, beroep en financiën, liefde en partnerschap, vruchtbaarheid, lichaam en geest, avontuur, sfeer en algemeen welbevinden zal dan ook niemand verbazen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *