Jorn Luka

The Trueman Show – Karen Hamaker-Zondag ‘De wondere wereld’

Het is weer donderdag! En dus is het tijd voor een nieuwe aflevering van The Trueman Show. Nummer 111 met niemand minder dan Karen Hamaker-Zondag. Karen was al eens te gast in aflevering 39 én in aflevering 67 bij Op Hodenpijl. Ook is Karen vanaf 23 maart te zien op het gloednieuwe That’s the Spirit videoplatform met haar eigen serie genaamd: ‘De Onmogelijke Werkelijkheid’. Voor ons dé uitgelezen kans voor een nieuwe aflevering met Karen.

In deze podcast vertelt Karen over het boek ‘Ken Uw Recht’ door Michael van Leeuwen waar Karen ghostwriter van is. Het boek staat vol zinnige tips en waarschuwingen rondom wetgeving die van belang zijn voor ieders vrijheid.

In de podcast haalt Karen meerdere nuttige voorbeelden aan uit het boek. Karen gaat bijvoorbeeld in op de autonomiebeweging, waar het boek in zekere zin ook aan bijdraagt. Karen spreekt over de verschillende stromingen en misvattingen binnen deze beweging. Ook de Jungiaanse psychologie, één van de vele expertises van Karen, komt ter sprake. Tot slot gaan Jorn en Karen nog in op Karens nieuwe serie ‘De Onmogelijke Werkelijkheid’. Aan de hand van een aantal prachtige anekdotes vertelt Karen wat we kunnen verwachten van deze bijzondere serie, en neemt ze ons mee in haar wondere wereld.

‘De onmogelijke werkelijkheid’ is vanaf 23 maart exclusief te zien op het That’s the Spirit videoplatform. Schrijf je in voor de That’s the Spirit nieuwsbrief om als eerste toegang te kunnen krijgen tot het platform: https://thatsthespirit.nu/

In de tussentijd: geniet van deze 111de aflevering van The Trueman Show! Een aflevering vol wijze uitspraken, mooie quotes en persoonlijke inzichten.

Hoe meer jij deelt, hoe meer mensen we bereiken!

Hoe kun je ons volgen?

Onze FB back-up pagina (voor zolang het duurt)

https://www.facebook.com/wijzijnhetSpuugzat

Op onze eigen vrije Vriendenplek

https://vriendenplek.nl/HetAndereNieuws

Van Jail naar Freedom? En ALTIJD GRATIS! Klik & Klaar! –>  Vriendenplek.nl 

En op Signal:

https://signal.group/#CjQKIMnl

X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

Signal Kanaal 2: https://signal.group/#CjQKIN8Hi3DUBfV7RSX3WQLvthuGQRrt5PQuZp3jtVUo_LFJEhCohjtqAahO2qYhJlLHWtIT 

Telegram: https://t.me/+8W_XSyRrxhw2MTI0

En natuurlijk op www.hetanderenieuws.nl

Wil je als organisatie, website of als vrije journalist ook deel uitmaken van het tegengeluid? Sluit je aan bij de Vereniging voor Vrije Journalisten. Meer dan 80 vrije media gingen je al voor. Meld je aan! https://vvj.nu/

Het Andere Nieuws wordt mede mogelijk gemaakt door:

(Visited 890 times, 1 visits today)