Overige

De machtspiramide – Deel 4: Machtig Hollywood

Het is een bekend gegeven dat, in een toestand van ontspanning, de menselijke hersenen geraken in een staat van alfa-golven. In gewone-mensen-taal, als je je ontspant om naar een film, tv-serie of wat dan ook te kijken, ontspan je daarmee ook het kritische denken, je waakzaamheid. In deze barrière van kritische alertheid kun je je een deur voorstellen die opengaat wanneer men in deze staat geraakt. Als je na het donker over straat loopt zie je overal de lichtveranderingen in de woonkamers, bijna iedereen kijkt wel iets, ofwel, bijna iedereen verkeert met dagelijkse regelmaat in dergelijke staat.

Aan ontspannen is natuurlijk an sich niets mis. Het is eerder een levensbehoefte,
want de boog kan niet altijd gespannen zijn. De vraag is hoeveel mensen hiervan op de hoogte zijn, en, van deze groep, hoeveel zijn zich ook daadwerkelijk bewust van het mechanisme dat hiermee in werking treedt, en hoevelen weten dat waar zij naar kijken, qua inhoud met opzet werd beïnvloed door schimmige overheidsinstanties, het leger en inlichtingendiensten met duistere agenda’s?

Het mechanisme is dat in de firewall van kritische alertheid zich deze deur opent
waardoor alles ongehinderd het onderbewustzijn kan binnenkomen. Gebruikmakend van de juiste psychologische technieken wordt het dus mogelijk om inhoud van films en series in te richten om een bepaald beeld te vormen in de geest van de kijker. Een beeld, echter, dat niet kritisch wordt bekeken door het bewustzijn. En het onderbewustzijn zou geen onderscheid kunnen maken tussen fictie en werkelijkheid.
Het is het perfecte recept om bij enorme massa’s een bepaalde gewenste boodschap in te planten.

Wie mijn werk al langer kent zal wellicht ook bekend zijn met de boeken uit de trilogie “Muzikale Waarheid” van Brits onderzoeker, auteur en spreker Mark Devlin.
Hoewel de boeken voor het grootste gedeelte gaan over de duistere achtergronden van de muziekindustrie beslaat een deel ervan ook het bredere veld van entertainment, inclusief Hollywood. Mark komt tot dezelfde conclusie: krachten achter de schermen oefenen invloed uit over entertainment om er inhoud in te verstoppen, onder het mom van entertainment, waardoor de ontvankelijke alfa-staat wordt gecreëerd, met als doel een bepaalde boodschap, conditionering of voorspellende programmering te prenten in het denken van het nietsvermoedende slachtoffer. Aan het einde van dit artikel vind je de links waar je deze in het Nederlands vertaalde boeken gratis kunt ophalen.

Hoe dit in zijn werk gaat en hoever de invloed strekt van de Amerikaanse overheid, hun inlichtingendiensten en leger bij het manipuleren van “entertainment” voor de massa’s zien we in deel 4 van de Machtspiramide: Machtig Hollywood.

Deel 1

De machtspiramide – Deel 1: Machtig onderwijs – Nederlands ondertiteld

Deel 2

De machtspiramide – Deel 2: Machtige media – Nederlands ondertiteld

Deel 3

De machtspiramide – Deel 3: Machtige Tech – Nederlands ondertiteld

Deel dit met wereld, opdat we allemaal kunnen en moeten weten wat er echt gaande is!!

Wederom is de vertaling gedaan door Erick van Dijk, waarvoor een diepe buiging!

U kunt Erick volgen via zijn eigen Bitchute kanaal: https://www.bitchute.com/channel/Dn2nOjrl76U1/

Ook is Erick te volgen via het censuurvrije Vriendenplek: https://vriendenplek.nl/ErickvanDijk

Meer belangrijke video’s vertaald door Erick:

De voorbereidingen op het Neurenberg tribunaal 2.0, binnen deze link de linken naar de andere 39(!) delen, allen Nederlands ondertiteld.

Reiner Fuellmich: Neurenberg 2.0 Dag 4, Deel 12 – De psychologie, vraag en antwoord – Nederlands ondertiteld

De zesdelige serie over het einde van de bacterie-theorie

Het einde van de bacterie-theorie. Een laatste apenstreek (slot) – Nederlands ondertiteld

Deel de video’s met wereld, opdat we allemaal kunnen en moeten weten wat er echt gaande is!!

In deze wereld kun je zomaar ineens een social media ban te pakken hebben. Op Facebook bijvoorbeeld, of Twitter. Belangrijk dus om te weten hoe en via welke social media je ons kunt volgen!

Facebook – https://www.facebook.com/hetanderenieuwsnl

Facebook zusterpagina : https://www.facebook.com/wijzijnhetSpuugzat

Signal: https://signal.group/#CjQKIM1nl2X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

Natuurlijk via www.hetanderenieuws.nl

En via het censuurvrije Vriendenplek.nl  https://vriendenplek.nl/HetAndereNieuws
Hier kun je in vrijheid reageren en communiceren!

Wil je ook een social media waar je zonder censuur en advertenties gewoon plezier kunt maken en over alles kunnen spreken? Meld je dan aan bij VriendenPlek, de plek voor iedereen! https://vriendenplek.nl/

Wil je als organisatie, website of als vrije journalist ook deel uitmaken van het tegengeluid? Sluit je aan bij de Vereniging voor Vrije Journalisten. Meer dan 60 vrije media gingen je al voor. Meld je aan! https://vvj.nu/ 

(Visited 880 times, 1 visits today)
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *