Overige

De Machtspiramide – Deel 8: Machtig Voedsel

Hoe langer je onderzoek doet, des te beter en sneller zul je de patronen herkennen. En om iets te kunnen her-kennen dien je het eerst te leren kennen. Informatie inwinnen, met andere woorden, hét medicijn tegen de onwetendheid die falen van het voorstellingsvermogen veroorzaakt.

Daarom is het goed om te kijken naar documentaires waar alle aspecten van een bepaald onderwerp kort en helder op een rijtje worden gezet. Neem bijvoorbeeld “corona.”

Het is een heel ander beeld dan een half jaar geleden, net voor het einde van de door onze zoete lieve overheid opgelegde en compleet nutteloze mond en neus bedekkende luierplicht. Maar, hoe snel mensen vergeten. Alles dat hen werd opgelegd, alles dat diep ingreep in het persoonlijk leven van iedere burger, een verbod om een ander mens aan te raken, een hand te geven, te omarmen, te kussen (…), “sociaal” afstand houden, selectieve demonstratieverboden, censuur en zwartmaken van anders denkenden (lees: goed geïnformeerden), het brute politiegeweld tegen burgers die gebruik maakten van hun grondrecht zich te mogen uiten. Zelfs het schrijven van deze opsomming brengt dat nare gevoel weer terug.

Wat niet prettig is, maar wel nodig. We dienen ons voortdurend bloot te stellen aan de kille harde feiten om onze motivatie te behouden ons hiertegen te verzetten. Want, als men geen probleem ziet is er ook geen aandrang tot het vinden van een oplossing.

Dat is de kracht die ik zie in de documentairereeks van Amerikaans strijder Derrick Broze. In afzonderlijke delen wordt telkens een andere laag belicht van de zogenaamde Machtspiramide, de goed verborgen organisatiestructuur die schuilt achter elk aspect van de menselijke samenleving, hoe je het ook noemen wilt, Illuminati, “de Joodse Samenzwering,” de Cabal, die ik zelf altijd “de Kliek” noem,
dat boeit verder allemaal niet zo.

Niet alleen geeft de maker in elke aflevering een overzicht van de oorsprong van die macht en hoe deze wordt aangewend, met welke gevolgen, aan het einde van elke aflevering worden ook waardevolle tips gegeven over wat iedereen zelf kan doen om zich, ons, te ontworstelen aan de wurggreep van deze Kliek.

In deze aflevering gaan we kijken naar de agrarische en voedingsindustrie, ook iets waar je als mens niet aan ontkomt, je moet immers eten.

Net zoals we in deze serie al zo vaak zagen, zien we ook hier weer de invloed van een klein groepje ultrarijken die hun weelde inzetten om greep te krijgen op de richting van weer een industrie. Uiteraard, dit is zo’n patroon waarover ik in het begin sprak, niet om de wereld beter te maken, maar een meerlaagse agenda door te voeren die nog meer geld voor hen betekent, meer macht dus, en waar wij steeds hogere rekeningen betalen voor steeds slechter, misschien zelfs gevaarlijk, voedsel.

Drie keer raden welke familie ook hier weer een prominente rol speelt. Ik geef een hint. De naam begint met een R. En natuurlijk mogen ook de mainstream niet ontbreken.

Eerdere delen

Deel 1

De machtspiramide – Deel 1: Machtig onderwijs – Nederlands ondertiteld

Deel 2

De machtspiramide – Deel 2: Machtige media – Nederlands ondertiteld

Deel 3

De machtspiramide – Deel 3: Machtige Tech – Nederlands ondertiteld

Deel 4

De machtspiramide – Deel 4: Machtig Hollywood

Deel 5

De machtspiramide – Deel 5: Machtig Draadloos

Deel 6

De machtspiramide – Deel 6: Machtige Olie

Deel 7

De machtspiramide – Deel 7: Machtige Farma en het Medisch Kartel

Deel dit met wereld, opdat we allemaal kunnen en moeten weten wat er echt gaande is!!

Wederom is de vertaling gedaan door Erick van Dijk, waarvoor een diepe buiging!

U kunt Erick volgen via zijn eigen Bitchute kanaal: https://www.bitchute.com/channel/Dn2nOjrl76U1/

Ook is Erick te volgen via het censuurvrije Vriendenplek: https://vriendenplek.nl/ErickvanDijk

Meer belangrijke video’s vertaald door Erick:

De voorbereidingen op het Neurenberg tribunaal 2.0, binnen deze link de linken naar de andere 39(!) delen, allen Nederlands ondertiteld.

Reiner Fuellmich: Neurenberg 2.0 Dag 4, Deel 12 – De psychologie, vraag en antwoord – Nederlands ondertiteld

De zesdelige serie over het einde van de bacterie-theorie

Het einde van de bacterie-theorie. Een laatste apenstreek (slot) – Nederlands ondertiteld

Deel de video’s met wereld, opdat we allemaal kunnen en moeten weten wat er echt gaande is!!

In deze wereld kun je zomaar ineens een social media ban te pakken
hebben. Op Facebook bijvoorbeeld, of Twitter. Op Fb hebben we dat ervaren. De pagina van Het Andere Nieuws is er, na enkele verblijven in de FB jail, inmiddels permanent verwijderd. Belangrijk dus om te weten
hoe en via welke social media je ons kunt volgen!

Onze FB back-up pagina (voor zolang het duurt)

https://www.facebook.com/wijzijnhetSpuugzat

Op onze eigen vrije Vriendenplek

https://vriendenplek.nl/HetAndereNieuws

En op Signal:

https://signal.group/#CjQKIM1nl2X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

En natuurlijk op www.hetanderenieuws.nl

Wil je als organisatie, website of als vrije journalist ook deel uitmaken van het tegengeluid? Sluit je aan bij de Vereniging voor Vrije Journalisten. Meer dan 60 vrije media gingen je al voor. Meld je aan! https://vvj.nu/

 

(Visited 560 times, 1 visits today)
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *