Overige

De Prik verandert je DNA zegt Klaus Schwab – Nederlands ondertiteld

19 thoughts on “De Prik verandert je DNA zegt Klaus Schwab – Nederlands ondertiteld
 1. Het begint met een gele kaart en voor je het weet heb je een gele ster op je jas. Iets met de geschiedenis en herhalen. Maar ja das mischien iets te veel gevraagt van de nederlandse premier(niet de meine). Wat ze wel leren daar in Leiden is een raadsel maar overduidelijk dat we met mister pretpakket opgescheept zitten. Maar dat zegt natuurlijk nog meer over het soort wat daar op stemt.

 2. ben ik helemaal met jou eens . maar er zijn nog van die gestoorde zoals de rockefellers waar bill gates er een van is . de Rothschild die moeten ze ook allemaal opruimen .

 3. Hopelijk worden de mensen eindelijk wakker!!! Is toch klaar en duidelijk wat ze allemaal van plan zijn, de grote hoop trapt er in .

 4. Vind deze niet eens op de echte lijken. Ik denk een acteur met een masker op waarbij een voice-over gebruikt is. De originele is al op 19 April opgehangen.

 5. Hij heeft het over de vierde industriële revolutie. Niet over de prik specifiek. De prik is wel gentherapie maar dat blijkt niet uit dit filmpje.

 6. Ja ik vond hem er ook anders uit zien, jonger ook. Wil graag weten waar ik die info kan vinden over 19 april of omstreeks die tijd. Er is veel gaande achter de schermen waar we nog niets over horen.

 7. Deze is erger dan die met zijn klein zwart snorretje; beiden psychopaten doch deze heeft full support van een bataljon wereldleiders en de superrijken die elk een stukje van de wereld willen🤮🤮🤮

 8. Daar wordt aangewerkt , ze hebben reeds een groot deel van het ondergrondse opgeruimt , als dat volledig klaar is wordt het boven grondse aangepakt , met diegene je reeds noemde , voeg daarbij soros , de clintons bush enz bij aan de criminele organisatie

 9. Blijkt dat hillary clinton ( of een dubbelganger ) reeds in Gitmo is opgehangen , maar op fake book blijkt ze nog te leven

 10. droom verder er gebeurd niks achter de schermen of je geloof onzin we zullen zelf moeten doen en niemand anders niemand is dood alleen burgers

 11. Klaus Schwab is toch ook een Rothschild?
  PS teringjantje wat staat die intro hard.

 12. Nee, getrouwd met een Rothshild, maar zij is geen familie van de bekende Rothshild familie.

 13. Je kan geen EX oorlogsmisdadiger zijn! Als je iets in die trend flikt, blijf je oorlogsmisdadiger. Ook als je je verdiende straf hebt uitgezeten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *