Café Weltschmerz

De rechtsorde hersteld – Ad Nuis

Tot u spreekt kapitein Sijmen Adrianus Nuis van de 1e pantserbrigade van de Koninklijke Nederlandse Landmacht.
Heden middag om 14:00 hebben wij de controle over het land overgenomen. Het kon zo niet verder.

(Visited 3.126 times, 1 visits today)
17 thoughts on “De rechtsorde hersteld – Ad Nuis
 1. Heel leuk gebracht en was het meeste maar waar,alleen dat volkslied dat deed toch wel een beetje zeer.Dat mag van mij per direct de prullebak in en laat daar de echte wakkere mensen met verstand een nieuwe laten maken.

 2. Deden ze het maar, waarschijnlijk gaan we overgenomen worden door een streng Duits ouderwets DDR-regime genaamd Europa.

 3. Reken maar niet op die apparaten van het staatisme! Leger & politie staan in dienst van dat corrupt systeem, waarom denk je dat alle Amerikanen wapens mochten bezitten? Om zich te kunnen verdedigen tegen het staatisme & hun populistische autoritairians & totalitairians! Politie heeft niet altijd bestaan, dat werd in het leven geroepen door het kapitalistische staatisme! Zie ook mijn reacties op andere topics hier of op mijn blog?

 4. Funny, great! Oh, what would it be great if this was real! This is wat should happen!!!!

 5. Ik kan niet lachen om dit soort take filmpjes. Ik dacht even dat het waar was en dan komt de mokerslag: Er is niets veranderd en niemand die ingrijpt!

 6. Prima aktie, dit filmpje.
  Te hopen is dat zo het kwartje valt bij militairen en politie.

  Nu wachten de gasten tot hun kinderen en kleinkinderen
  slachtoffers zijn geworden het SuperSchwabSchorriemorrie,
  de SSS.

  Wat geen fakenieuws is:

  Zojuist bereikte ons het bericht dat Mark Rutte en Sigrid Kaag vrijwel levenloos zijn gevonden in de badkamer van Klaus Schwab. In hun idolate verering voor baphomet gleden ze uit op de incontinentie van Klaus. Waarschijnlijk mede veroorzaakt door een teveel aan stikstof in het armelijke stulpje van Klaus, waar de geiser al jaren niet meer was onderhouden door gebrek aan contanten. Koningin Maxima is te hulp gesneld in haar 2CV om Klaus verder te verplegen, maar wel na een cursus kontluierknopen volgens de nieuwe hygienewetten in de protocollen billen beter beschermen. De SchutzStaffel bewaakt thans:

  Klaus Schwab
  91-93 Route de la Capite
  CH 1223 Geneve Suisse

  Nieuwsgierigen worden op een afstand van 1500 meter gehouden. Alleen de staatslimousine van de heer Aalbersberg is doorgelaten, de BWM SH-742-N in donker grijs. Klaus reageerde geschokt omdat hij de voiture verwarde met die van de begrafenisondenemer op slechts 3600 meter van zijn werkverblijf. Iets menselijks toch, angst!

  Door onze speciale correspondent:
  Baboule von Stauffenbergli

 7. Ik kijk alléén de video’s waarvan ik vermoed dat we na twee jaar toch een oplossing aangeboden krijgen, meestal kijk ik alléén maar de titels, dan weet ik meestal direct genoeg om te weten wat ik moet reageren. Ik weet de oplossing, maar er zijn hier ook niet echt veel mensen die er voor open staan. Maar helaas zal het toch zo moeten gebeuren, anders zit men binnen 100 jaar nog in de shit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *