De Nieuwe Wereld

Hoe kritisch is de NOS op het griep-19beleid? Gastgesprek met Marcel Gelauff

Welkom bij de reeks “Gastgesprekken” van De Nieuwe Wereld, waarin wij met een aantal gastpresentatoren ons perspectief op de actualiteit nog verder willen verbreden. In deze aflevering spreekt journalist Alaye van Empel-Aderemi met NOS hoofdredacteur Marcel Gelauff over de verslaggeving rondom de coronapandemie. “Ik kijk met trots terug op wat wij hebben gedaan.”

Een van de krachtmetingen die onze tijdsgeest bij uitstek typeert is die tussen de zogenaamde ‘alternatieve -’ en ‘mainstream’ media. Als hoofdredacteur van NOS nieuws is Marcel Gelauff voor velen een representant bij uitstek van dat laatste kamp. Vooral waar het de verslaggeving rondom corona betreft wordt de NOS wel eens afgeschilderd als spreekbuis van de regering. Maar hoe wordt er bij de voornaamste nieuwsleverancier van Nederland eigenlijk gekeken naar de eigen journalistieke rol in de pandemie? Hoe besluit men welke stemmen aandacht te geven op het acht uur journaal? Hoe probeert men het beleid kritisch te ondervragen terwijl men tevens het nieuws neutraal in beeld poogt te brengen? Over al deze vragen, en meer, ging Alaye van Empel-Aderemi in gesprek met Marcel Gelauff: “Het is onzin om te stellen dat wij geen kritische vragen stellen bij het beleid.”

(Visited 882 times, 1 visits today)
17 thoughts on “Hoe kritisch is de NOS op het griep-19beleid? Gastgesprek met Marcel Gelauff
 1. Lichaamstaal. Woorden bewust kiezen; wat zeg ik wel, wat zeg ik niet. Meepraten met de presentator. Vragen teruggeven en omdraaien. Geen antwoord geven op vragen.

  Waarom zou je in hemelsnaam zo’n meester manipulator als Marcel Gelauff aan je tafel willen? Zijn de fabeltjes op bij De Nieuwe Wereld? Zonde van de tijd dit. Zinloos. Totaal kansloos.

 2. Weer 58 minuten van mijn leven hier verspild als ik het gezeur ga kijken, ik weet het antwoord hier al lang op, denk zelf, laat een ander niet voor jou denken, het antwoord is heel simpel bij mij, alle officiële gewoon negeren! Hun negeren ons ook! Er is geen communicatie meer, die zitten elke dag alléén maar te hersenspoelen wat de superrijken willen, die hebben eigenlijk ook alle media wereldwijd in hun bezit, daarom, al heb je 100 TV posten, je krijgt overal dezelfde BS voorgeschoteld, overal zotten met mondvod! Overal elke dag ANGSTZAAIERIJ over de volgende Corona variant waar we gaan door sterven als we geen derde prik nemen enzoverders tot in der eeuwigheid der eeuwen amen!

 3. De nieuwe wereld is ((Killing Hope)) n variant op n rookgordijn…met vele slachtoffers…..meer dan 60 landen t/m 2014….vanaf de 2e wereld oorlog !
  Onbekent voor de laaglander ! De Klootwijker aan zee…Het schaap !
  https://williamblum.org/essays/read/overthrowing-other-peoples-governments-the-master-list

  It’s Easier To Fool People Than To Convince Them That They’ve Been Fooled
  What…yes
  Fake American activist Barbara Lerner Spectre calls for destruction of European ethnic societies.
  This is not a Cohen-ci-dent ?
  https://duckduckgo.com/?q=American+activist+Barbara+Lerner+Spectre+calls+for+destruction+of+European+ethnic+societies&t=ffsb&iar=videos&iax=videos&ia=videos&iai=https%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3D8ERmOpZrKtw

 4. Gelauf behoort eigenlijk de lezer, kijker van waarheid te voorzien, tenslotte deze betaalt ervoor om daarvoor bediend te worden.
  Krijg meer het beeld, dat gevormd en gekneed wordt naar de perceptie zoals deze door media en overheid voorgeschoteld wordt en precies past zoals gewenst is.
  En dat de betaler, de burger zich eerder besodemieterd voelt omdat data die van belang zijn niet gebruikt wordt en eerder het niet gewenste produkt ervan krijgt.
  Wetenschappelijk journalistiek onderzoek ontbreekt hierbij!
  Als blijkt dat het alternatieve nieuws een zodanig beeld geeft dat deze een totaal ander beeld schetst dan de msm, ga ik steeds minder tv kijken en de krant lezen.
  DE LEUGEN REGEERT?

 5. Net als dat het geen toeval is dat de satanische maconnieke Cabalisten als Rockefeller, Rothschild, Gates en de Paus die de wereld richting haar ondergang besturen volgens de duivelse plannetjes uit de ‘vervalste’ en ‘anti-semitische’ Protocollen van de Wijzen van Sion van joodse (Chazaarse) afkomst zijn, en net als dat het geen toeval is dat bijna elke regering ter wereld geïnfiltreerd is door maconnieke lieden van joodse afkomst, zo is het natuurlijk ook geen toeval dat praktisch alle staatsmedia ter wereld waaronder de BBC, CNN, ZDF en NOS (met Marcel Gelauff als NOS hoofdredacteur en Shula Rijxman als voorzitter NPO) bestuurd worden door vrijmetselende lieden van joodse komaf.

  Door decennialang met succes kritische mensen de mond te snoeren door gebruik te maken van het krachtige ‘anti-semitisme’ wapen heeft deze relatief kleine satanische joodse groep binnen de Joodse gemeenschap de wereldmacht gegrepen door zich als ratten in de schaduwen voort te bewegen en zo de gehele wereld met hun duivelse list en bedrog voor de gek te houden en te onderwerpen, terwijl ook de eigen onwetende Joodse bevolking letterlijk ten prooi is gevallen aan dit satanische duivelsgebroed en zelfs ritueel is opgeofferd tijdens de 2e WO ten einde het Grote Plan te kunnen vervolmaken, waarbij hun langverwachte leider De Anti-Christ binnen niet al te lange tijd zijn al reeds decennialang in gereedheid gebrachte troon kan bestijgen, zodat deze Eenogige Valse Messias (vandaar de Alziende Oog-symboliek der Illuminatie) de wereld met onrecht en onderdrukking kan corrumperen om de meerderheid van de mensheid van Gods weg af te houden en richting de Hel te storten.

  “De grootste list die de duivel ooit heeft bedacht, is de wereld ervan te overtuigen dat hij niet bestaat.”

 6. Ik geloof ook wel ergens in, maar ik kan nog altijd wel geloof van bestuur scheiden! Waar is uw almachtige oppergod bestuurder hier nu? Nergens! De enige goden & godinnen zijn wij hier op deze hel planeet! Wij moeten hier zelf de conclusies trekken!

 7. Vrijmetselarij=Verborgen Satanisme schreef:
  24 december 2021 om 20:23
  Het zijn geen joden ! Het zijn NEP joden..>The Hidden History – The Khazar Empire

  AYEDELAMIN >https://duckduckgo.com/?t=ffsb&q=khazarian+empire&iax=videos&ia=videos&iai=https%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3Dk2oW63XkBhw

  Ze verschuilen zich tussen de echte joden.

  Openbaring 2:9 KJV – Ik ken uw werken, en verdrukking …
  [Zoek op domein biblegateway.com] https://www.biblegateway.com ‘ passage ‘ ?search=Openbaring 2:9&version=KJV
  9 Ik weet uw werken, en verdrukking, en armoede, (maar gij zijt rijk) en ik weet de godslastering dergenen, die zeggen, dat zij Joden zijn, en het niet zijn, maar de synagoge des satans zijn.

  Volgens de Sumerische literatuur was Enki een benovelente god die de mens schiep volgens zijn evenbeeld via zijn eigen DNA, hij onderwees de mens in de kennis van de goden ( Anunnaki ) en bouwde de grote elementaire samenlevingen. Daarmee is werd Enki de ware Vader van de Mensheid!

  Verdwenen uit u geschiedenis boekjes >Tartaria: The Largest Country Hidden By Fake History > https://duckduckgo.com/?q=tartarian+empire&t=ffsb&iar=images&iax=images&ia=images

  Net als de oude landkaarten van Peri Reis…Antarctica Without Ice.The Peri Reis Maps.
  https://duckduckgo.com/?q=Antarctica+Without+Ice.The+Peri+Reis+Maps&t=ffsb&iar=images&iax=images&ia=images

  zie: The Columbus-Masonic Connection & The ((NOT)) Founding Of America.
  https://duckduckgo.com/?q=Christopher+Columbus+a+crypto+Freemason&t=ffsb&iar=videos&iax=videos&ia=videos&iai=https%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3D4hJn_sooQJI

  Zie G.W.Bush de oorlogmisdadiger en Mayer Amschel Bauer, an Ashkenazi Jew, is born in Frankfurt, Germany, the son of Moses Amschel Bauer

  https://avotaynu.com/books/MenkNames.htm
  Ab Oster haus
  Zie Uri Rosenthal …2x minister ?…van Bibi… en van Femke> Lerner Spectra.Meer Meer Meer kopschoppers op de DAM
  The name “Uru sha lim is first found on Egyptian statues, circa 2500 B.C. “Urushalim”, in fact is a word of Canaanite derivation; the prefix “uru”, meaning “founded by”, and the suffix “salem” or “Shalem,” Phoenician Canaanite god of dusk.

  De Sefardim – die ongeveer 10% van het Jodendom uitmaken – zijn een mengsel van Judeaërs, Edomitische, Syrische, Kanaänitische, Fenicische en Noord-Afrikaanse stammen. Het oorspronkelijke volk Juda, bestaande uit de stammen Juda, Benjamin, Levi en verschillende anderen, werd 600 jaar voor de geboorte van Christus veroverd en naar Babylon gedeporteerd. Ongeveer 50.000 van hen keerden ongeveer 150 jaar voor Christus terug naar Jeruzalem om de stad te herbouwen en ze gingen uiteindelijk verder met het inlijven van de Edomietische en Kanaänitische steden in de omgeving. In de tijd van Christus hadden veel van degenen die in Juda woonden Edomietische en Kanaänitische voorouders en daarom hebben zelfs moderne Sefardische Joden heel weinig van het oorspronkelijke Israëlitische bloed dat door hun aderen stroomt.

  Om terug te keren naar de Khazaren, een Turko-Fins volk, semi-nomadisch, dat zich vestigde in wat nu Zuid-Rusland is en zich geleidelijk verspreidde naar de kusten van de Zwarte, Kaspische en Azoze zeeën, ze waren oorspronkelijk heidens. Joden die door Leo III uit Constantinopel waren verbannen, vestigden zich echter onder de Khazaren en manager om de heerser van Khazaria, Khagan Bulan, tot de Joodse religie te bekeren. Uiteindelijk volgde heel Khazaria. Toen de Khazaria in de dertiende eeuw versloegen, vluchtte de bevolking naar het noordwesten naar Polen en andere Oost-Europese landen. Deze mensen waren de eerder genoemde Ashkenazim. Het is duidelijk dat deze groep, die – zoals reeds vermeld – 90% van het moderne Wereldjodendom uitmaakt, nooit in Palestina heeft gewoond en er dus geen legitieme aanspraak op heeft. Zelfs de Sefardische Joden zouden het moeilijk hebben om een ’terugkeer’ naar Palestina te rechtvaardigen.
  De zionistische bewering dat de ‘Joden’ van vandaag een ‘ras’ zijn dat afstamt van de oude Hebreeuwse Israëlieten is onjuist. Moderne ‘Joden’ zijn geen ‘ras’, maar een culturele en religieuze groep van gemengde raciale afkomst, bevestigd door het feit dat er zwarte ‘Joden’ zijn – zie operatie Salomo, bijvoorbeeld – die ook geen voorouderlijke band hebben met het land Palestina.

  Gods & Men., Want Enki was de eerstgeboren zoon van Anu door Id, een van zijn 6 concubines, en had kunnen worden verwacht om Anu te volgen op niburu’s troon … maar toen, net als in het bijbelse verhaal van Abraham, zijn concubine Haggar en zijn halfzus Sara – Anu’s halfzusvrouw Antum, baarden hem een zoon Enlil, en volgens de Nibiruan-opvolgingsregels – zo trouw overgenomen door de Bijbelse patriarch, werd Enlil de wettelijke erfgenaam in plaats van Enki. En nu kwam deze rivaal, deze rover van Enki’s eerstgeboorterecht naar de aarde om het commando over te nemen” (en SO begon de tirade van de boze interventionist Enlil Yalweh. EN de oorlog van de broeders in Edin..)

  Sinds de overname van Anu- Yaweh van de Aarde is onze echte geschiedenis in vergetelheid geraakt en vervangen door de Joodse bijbel leugen.

  Waar Anu-El-Yaweh-Saturn, de ontspoorde god van het judaïsme, feitelijk de god van de illuminati is en maar één belang kent, het onderwerpen van de mensheid, is Enki-Ea onze ware god, een kosmische held die op staat tegen zijn vader Anu en vecht voor de vrijheid van de mensheid.

  Enki, de grote Slang van verlichting is geen gevallen engel zoals de Abrahamaanse Lucifer, Enki is Prometheus, de nobele reus die de mensheid ( zijn eigen nageslacht ) het vuur van de kundalini overhandigde. Ook is Enki niet de duivel of Satan, Enki is Sataya, de god van de eeuwige waarheid, de god van de volgende gouden eeuw op aarde!

  Zijn oorspronkelijke naam Sataya ( Eeewige Waarheid ) is bewust verbasterd naar Satan volgens de judaistische leer van Anu.De satanische duivel die wij allemaal kennen van de bijbel en de vele verhalen bestaat niet, het is een bewuste karikatuur om Enki in een kwaad daglicht te stellen.

  https://www.goldenmean.info/enki/
  Het onstaan van de Adam.
  Lost book of Enki tablet 6
  https://www.bing.com/search?q=lost+book+of+Enki+tablet+6&form=ANNTH1&refig=1d057c7d4bad490b9616661da7c5b986

 8. Marcel Gelauff is een waardeloze vent. Hij liegt en manipuleert.
  Hij zou een goede verrotte politicus kunnen worden.
  En maar draaien en verontwaardigd doen.
  Bah wat een sluiptrekker.
  Die gespeelde onnozelheid is het meest stuitend maar
  Marcel Gelauff wast zijn handen stuk in onschuld.

 9. Ik heb maar een wens. Wanneer komt er een uitgebreidt item over de immense vaccinschade en vaccindoden op het NPO journaal?

 10. Beste XB ik ben niet gelovig ! ik onderzoek alleen en behoor ook niet tot n groep .

  Enki stond in Sumerië bekend als een leraar voor de mensheid en wordt daarom de “God van de Mensen” en de “Heer van de Aarde”
  De plaats UR bestaat nog steeds incl de resten van de tempel van Enlil.

  Een ding is zeker…ze waren bv in staat 1200 ton zware stenen blokken te bewerken en grote gaten te boren in graniet….dat gaat niet lukken met het fake history verhaaltje…over beiteltjes

  Daar heb je op zijn minst diamanten widia slijpschijven…of n laser voor nodig.
  En …we hebben wel kranen die deze blokken kunnen tillen MAAR !!!we zijn niet in staat vandaag de dag ze te verplaatsen…daarvoor hebben we n vlakke ondergrond nodig en hydrotech zoals gebruikt worden bij olie boorplatforms ed.

  1200 ton blokken BAALBEK !
  https://duckduckgo.com/?q=+BAALBEK+Gigantic+Megalithic+Stone+blocks&t=ffab&iax=images&ia=images

  Afbeeldingen>Proof That the Ancient Technologies were Advanced
  https://duckduckgo.com/?q=acient+megalith.poligon+advanced+ancient+technology+&t=ffsb&iar=images&iax=images&ia=images&iai=https%3A%2F%2Fwww.ancient-code.com%2Fwp-content%2Fuploads%2F2016%2F10%2FBaalbek-mystery.jpg

  https://www.youtube.com/watch?v=kp6H0VSvi9Y
  Aryan Bloodlines of Ancient Babylon – ROBERT SEPEHR

 11. Dan zullen eerst de tovenaars behekst moeten worden.Kunnen het proberen met een ketel met spinnen en padden , knoflook en
  meer van dat spul,misschien zijn we er dan een keer vanaf.

 12. Voor wie de MSM nog enigzins heeft gevolgd, de afgelopen tien jaar. In zeker tien jaar tijd is de hele media gecorrumpeerd. Bijna alle kranten zijn in het bezit van linkse Belgische uitgevers DPG/Mediahuis. Dan de NPO. Tien jaar geleden kon Nieuwsuur nog een zeer kritische uitzending maken over de Mexicaanse Griep. Ook Ab Osterhaus lag daain flink onder vuur. Zo n kritische uitzending is nu niet meer voor te stellen. Sterker nog. Osterhaus mag overal aanschuiven, zonder dat er ook maar 1 journalist het durft te wagen een kritische vraag te stellen over het Mexicaanse Griep debacle waar Osterhaus een groot aandeel in had. Nee, de MSM heeft zn beste tijd gehad. Steeds meer mensen prikken door die propaganda en manipulatie heen.

 13. 13/33, okay, mee eens, ik ben ook geen monotheïst, wij zijn de goden & godinnen op deze hel planeet, we zijn spirit allemaal & onsterfelijk, nu beperkt in een vleeslichaam dwangbuis, maar niet voor altijd. Vleeslichamen zijn tijdelijk, de spirit niet. Dat heeft niets met een hoogst oppergod te maken! Op deze planeet moet men geloof & bestuur gescheiden houden! ”God met ons” is ook BS. Daar zijn ook al veel zinloze moorden voor gepleegd! Jodendom, christendom, moslimdom, allemaal ook hersenspoelers!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *