Blckbx

De Veroordeling deel 2 | Maurice de Hond, de Deventer moordzaak en alles wat niet werd belicht…

In ‘De Veroordeling’ – Deel 1 heb je kunnen zien hoe belangrijke aanwijzingen rondom de toedracht van de Deventer moordzaak zijn genegeerd. Het lichaam is versleept en de messteken zijn nadat de weduwe was gewurgd aangebracht en duiden op een emotionele daad die veel meer past bij het profiel van Michael de Jong dan Ernest Louwes. Uiteraard is dat niet bewezen maar nu het cold case team de twee bewijzen waarop Louwes – ten tweede malen – is veroordeeld in twijfelt trekt, is het logisch opnieuw naar De Jong te kijken.

In deel 2 gaan we dieper in op Michael de Jong, die bij nader inzien geen alibi meer had op de avond van de moord, het feit dat hij een messenverzameling had van het type mes dat exact overeen komt met het moordwapen, dat hij een politie-informant was, aldus een zeer betrouwbare klokkenluider. Maar belangrijker nog, we zoomen in op bewijs dat buiten beeld is gehouden in zowel de film als de rechtszaak en cruciaal materiaal is om de juiste dader aan te wijzen.

Hoe kon zoveel belangrijk bewijs, dat voor het oprapen lag, genegeerd worden door de politie, door het OM en door de media? Dat en meer zie je in De Veroordeling Deel 2

Deel 1 ↓

‘Bij Covid zag je hetzelfde patroon!’ zegt Maurice de Hond

Bron: blckbx

Vrijheid, doe mee!

Geniet van vrijheid zonder BIG TECH > Al een account bij FriendsPlace International onze nieuwe vrije Social Media? Claim je account via Soulflix.nl en krijg GRATIS een Goldmembership t.w.v. €80.

Waar kun je Het Andere Nieuws volgen?

Natuurlijk op ons eigen censuurvrije media platforms:

Vriendenplek

FriendPlace International

Facebook

Facebook Backup

X

Gettr

MeWe

Signal – kanaal 1

Signal – kanaal 2

Telegram

Wil je als organisatie, website of als vrije journalist ook deel uitmaken van het tegengeluid? Sluit je aan bij de Vereniging voor Vrije Journalisten. Meer dan 90 vrije media gingen je al voor. Meld je aan! https://vvj.nu/

Het Andere Nieuws is mede mogelijk gemaakt door:

&

(Visited 353 times, 1 visits today)